DIPROFOS injekcija

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
shinobi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 19, 2013 8:15 pm

DIPROFOS injekcija

Post od shinobi »

Imam dugi niz godina bolove u krstima. to je posledica saobracajnog udesa prilikom kog sam povredio karlicu ( distorzija karlice ) . bolove sam imao prilikom veceg napora u krstnom predelu. isao sam na ir terapije , masaza itd ali nista nije pomagalo. pre par dana sam primio diprofos injekciju i osecam se kao preporodjen! nema vise bolova, mogu da se saginjem i da radim koliko hocu.

pitanje : koliko cesto mogu da primam ovu injekciju ( bez nekih vecih stetnih posledica po organizam ) i koliko ce da traje njeno dejstvo ?? pretpostavljam da ima neke stetne posledice jer sam video da je to neka vrsta steroida.imam 36 godina i u veoma sam dobroj kondiciji.
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Re: DIPROFOS injekcija

Post od terapeut »

Samo u slučaju neizdrživih bolova!Vežbe i odredjen režim života,ne oslanjajte se na steroide.
Odgovori