difuzni bolovi
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
difuzni bolovi
molim vas mozete li mi pomoci jednim odgovorom?pijm pronizon vec 10g zbog miastenije gravis i moltipl skleroze da neduzim ,kao pratece efekte dobila sam secer i osteoporoz.pa me zanima da li to sto u poslednje vreme imam kako kazu difuzne bolove u telu mogubiti krivi pronizon ili osteoporoza?vec duze vreme imam strasne bolove u celom telu najvise u zglobovima koji su ujutro blago oteceni,zatim ukolenima i kicmi.bolovi u kolenima i kukovima su posteli konstantni nocu,prosto mi je spavanje nepodnosljivo sve me zulja,a ako se prevarim pa legnem na stomak oni se ukoce i nemogu od bola da se okrenem pa vas molim da mi pomognete da li je to od osteoporoze inace radili su moi EMNG i nalaz pokazuje blagu polineuropatiju. kad zatrazim pomoc od lekara opste prakse kaze mi pa to vam je od pronizona sta ste ocekivali?kao da sam ja htela da ga pijem, a da imam i neobjsasnjive modre fleke po nogama kazu i to je od pronizona. pa reci te mi da li da idem kod reumatologa i moze li to od osteoporoze,ili da trpim, HVALA.