desno koleno

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
passeport
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2014 3:20 am

desno koleno

Post od passeport »

Ovako,posle duzeg vremena kad nisam bio fizicki aktivan poceo sam da trcim...ali ubrzo som prestao jer ne mogu od bola u desnom kolenu,od tad je proslo mesec dana,ne trcim,ali i sad osecam bol,posebno kad vise opteretim koleno... Bol nije takav da se ne moze izdrzati,ali da sta mi savetujete da radim...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: desno koleno

Post od aaaca »

Треба да закачиш један јак магнет да би ти се хрскавица обновила под његовим дејством.
passeport
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2014 3:20 am

Post od passeport »

Koliko dnevno treba da ga nosim...Osecam kad savijem noge,tj. ima polozaj kad na levom kolenu casica je cvrsta dok na desnom mogu malo da je pomerim gore-dole
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Пожељно је да га носиш 20 сати свакодневно. Они магнетићи са украса су превише слаби. Такође и магнетни накит ништа не ваља.
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Esencijalno ptanje je koliko imate godina i koji su uzroci blokade čašice.Mobilizacija čašice bi mogla biti rešenje,ali prvo treba naći uzrok.Glupo je da se odričete fizičke aktivnosti,zbog možda sasvim bezazlene stvari kao što je npr uplala ligamenta zbog neadekvatne obuće.Posetite nekog dobrog fizioterapeuta da vas pregleda.
Nenad1994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 04, 2016 6:40 am

Post od Nenad1994 »

Postovanje,
Pre godinu ipo dana hodao sam ulicom normalno,padala je kisa, imao sam duboke kanadjanke.. Bila je neka rupa ja je nisam video i tu sam iskrivio nogu,tacnije osetio sam od skocnog zgloba pa do kolena kao da mi je neko uvrnuo Cry . Od tada idem po lekarima , bio sam kod nasih najboljih strucnjaka i niko mi jos nije dao pravu dijagnozu,konkretnu. U zadnjem delu (zatkolenoj jami) , imam konstantan bol . Ne mogu dugo da stojim, od trcanja sam se pozdravio jos pre godinu ipo Sad . Bio sam na fizikalnim terapijama dugo,ali mi nisu nista pomogle. Osecam trnjenje,peckanje , nestabilnost u kolenu , najvise u zadnjem delu , toj zatkolenoj jami. Isao sam na magnetnu,rengen,ultra zvuk mekih tkiva. Nista konkretno mi nije pokazalo, a mene boli. Trenirao sam vaterpolo 8 godina i kik boks i nikad nisam ranije imao problema. Od tada ne mogu normalno da zivim , vise se ne bavim sportom , samo jurim stolicu Sad . Da li je neko imao slican problem ? Zna li nekog specijalistu koji se razume? Ne mogu da verujem da u Srbiji niko ne moze da resi ovaj problem. Pisem na ovom forumu jer ste resili mom drugaru problem,koji nije bio jednostavan Smiley . Hvala unapred !
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Пробај да видиш са Миланом: https://activo.ls.rs/rs/. Био је врхунски физиотерапеут и костоломац, али сада је оматорио а и нисам га дуго видео. Ко зна... :wink:
Nenad1994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 04, 2016 6:40 am

Post od Nenad1994 »

aaaca napisao:Пробај да видиш са Миланом: https://activo.ls.rs/rs/. Био је врхунски физиотерапеут и костоломац, али сада је оматорио а и нисам га дуго видео. Ко зна... :wink:

Cuo sam sve najbolje o coveku. Idem nne mogu vise ni da hodam brate. A nema veze sto je onatorio ako zna -zna :-) . Meni treba neko ko ce da vrati to sto sam izvrnuo. Vrv tetive ili ligamenit su problem. Imam 7 izvestaja lekara razlicitih zamisli. Sve vrhunski strucnjaci . Strasno. Ako mi pomognes duznik sam ti :-)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Милан не долази у кућне посете али има неке своје људе који и то раде, па види. Један је долазио код једног мог пријатеља и био је одличан.
Odgovori