cudan osecaj duz leve noge

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
andreina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 11:48 am

cudan osecaj duz leve noge

Post od andreina »

molim za savet i misljenje!pre nekoliko meseci posle pada na plocicama dugo nisam mogla da normalno hodam ni da savijam nogu u kolenu.pila sam nodol na svoju ruku i diklofenak od 100mg,mazala raznim analgetskim kremama i nekako se bol umirio.ali cesto imam cudan osecaj u levoj nozi nalik trnjenju ili probodima cas u misicnom tkivu ,cas u kostanom.dugo sedenje ili lezanje mi takodje ne prija.nisam isla kod lekara jer minijestvaralo vece smetnje pri radu.sada me brine sto to traje vec nekoliko meseci.da napomenem da imam cesta ukocenja u predelu krsta.zbog toga sam posetila fizijatra koji mi je dao datu terapiju koju sam takodje pila i zbog noge.hvala na savetu unapred!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Ipak bi bilo najbolje da se javite lekaru jer vam tegobe traju dosta dugo. Po samom opisu tegoba moze da se nagadja o cemu se radi, ali ne bi bilo pametno bez pregleda, kad nije "iz aviona" jasno o cemu se radi, postavljati dijagnozu i odredjivati terapiju.
Odgovori