chondromallatio patellae dex
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
chondromallatio patellae dex
Ovo je dijagnozxa koja mi je postavljena.Imate li predlog za tretman?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: chondromallatio patellae dex
Redukcija telesne tezine
Korekcija sheme hoda
Fizikalni tretman-antibol tretmani, pojachanej cirkulacije, laser, magnet
Kineziterapija-vezbe za ojachanje mishica
Posavetujte se sa nutricionistom oko ishrane i sa svojim lekarom oko eventualne medikamentozne terapije
Korekcija sheme hoda
Fizikalni tretman-antibol tretmani, pojachanej cirkulacije, laser, magnet
Kineziterapija-vezbe za ojachanje mishica
Posavetujte se sa nutricionistom oko ishrane i sa svojim lekarom oko eventualne medikamentozne terapije
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Draga Tamara ,pa ja imam 59 kg!!!!i Krhke gradje??? 168 cm 
Moze li pojasnjenje antibol terapije i kakvo poboljsanje cirkulacije,koja struja?

Moze li pojasnjenje antibol terapije i kakvo poboljsanje cirkulacije,koja struja?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 4:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ovo sto ti je tamara napisala je sve tacno...
ja sam pre skoro 4godine ovde otvorio temu sa gotovo istim naslovom, jer sam imao istu dijagnozu. ali bolove vise nemam.
kod ortopeda na vma sam isao, jer se bavim i sportom, pa sam hteo odgovor strucnjaka koji imaju iskustva sa lecenjem ove dijagnoze. rekao mi je da treniram preko bola, i da kolene mazem sa biofreeze-om (imas je i kod nas u apotekama)

i uradio sam uloske za korekciju stopala, koje svakodnevno nosim. tegobe vise nemam, treniram normalno...
ja sam pre skoro 4godine ovde otvorio temu sa gotovo istim naslovom, jer sam imao istu dijagnozu. ali bolove vise nemam.
kod ortopeda na vma sam isao, jer se bavim i sportom, pa sam hteo odgovor strucnjaka koji imaju iskustva sa lecenjem ove dijagnoze. rekao mi je da treniram preko bola, i da kolene mazem sa biofreeze-om (imas je i kod nas u apotekama)

i uradio sam uloske za korekciju stopala, koje svakodnevno nosim. tegobe vise nemam, treniram normalno...