Na cemu sam ?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
exe92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 22, 2013 4:15 pm

Na cemu sam ?

Post od exe92 »

Zdravo . Imam 20 godina i moj problem sa desnim kolenom je poceo dosta davno. Kod doktora sam jos kao maloletan isao zbog toga ali jedino sto su znali jeste to da mi izvrse zavijanje zgloba zavojem,prepisu fastum gel i puste kuci. Povreda se naravno ponavljala kad god bih opet izasao na teren. Vec 5 goodina ne igram fudbal ali desavale su mi se slicne situacije , cak jednom i u krevetu dok sam cucao na kolenima :roll: Odavno sam izvrsio snimak na kome se vidi da meniskusi nisu povredjeni ali imao sam tecnost u kolenu,pretpostavljalo se da je krv zbog koje sam nosio gips radi mirovanja kako bi se ta tecnost izgubila. Vec gotovo godinu dana nisam imao problema sa tim,normalno hodam,vozim bicikl,trcim pravolinijski,jedino sto se cudno desava je to da kada legnem na desnu stranu i zelim da ispravim nogu u vazduhu pri 100% ispravljenom polozaju noga mi u kolenu blago pobegne tj kako ja to kazem zarotira u desno,da li to znaci da je neka tetiva/ligament pokidan ? Voleo bih da cujem strucno misljenje , da mi predocite sta bi to moglo da bude,ako nije nikakav prekid da pocnem intenzivno da jacam misic itd . . . ili je ipaksamo istegnuce ili pak neki ligament nije na mestu. Ukoliko trebam da kazem jos nesto sto ce vam pomoci oko neke dijagnoze pitajte me,vrlo rado cu ucestvovati u diskusijama. Unapred zahvalan na odgovoru. Pozdrav
exe92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 22, 2013 4:15 pm

Re: Na cemu sam ?

Post od exe92 »

Zar je moguce da niko nema nikakav odgovor ? :roll: :-? Pomoc!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Na cemu sam ?

Post od Dejanbg »

Trebalo bi da odeš do ortopeda ako nisi skoro, da se vidi da nisui oštetio ukrštene veze.
Inače, jačanje mišića da bi stabilizovao koleno može samo da koristi.
Odgovori