Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Duze vremena imam bolove u Vratu nocu mi je najteze, posle 2 do 3 sata spavanja sa jastukom u sirini ramena posle trazim mesto kako da provedem noc. Neodgovara bez jastuka ni sa dva jastuka ruke trne narocito leva, tako da ustajem neispavan umoran-nervozan.
Bio sam kod ortoprda ustanovljeno M 47 - Spondylosis. Masaza jedino pomaze dosada.
Bio sam na lecenju u Lukovskoj Banji posle terapija bilo je bolje posle opet isto se ponavlja.
Sta bi mogao da primenim da se oslobodim problema.
Isto se desava i kod mene a iso sam na kinezi terapiju ,struje,lampu i masazu +vezbe i nema poboljsanja.Posto vidim da nema odgovora izgleda da smo jedinstveni.
niste jedinstveni...i mene muce iste tegobe al se nadam da sam nasao nacin-tj izlaz iako jos nisam sasvim siguran.
kod mene je vec bilo doslo do blagih nesvestica,malaksalosti i jakih bolova u vratu i posle svega zavrsio kod neuropsihijatra--zakljucak stres, psihosomatika,,sada uzimam terapiju--bromazepam i eglonil--i stanje mi se poravlja---
Znaci--ako ste nervozni ili pod stresom moguce je da je to uzrok...
Nemojte se ustrucavati otici kod neuropsihijatra--
SRECNO
interesantno je koliko vas nekoliko na ovom forumu imate indenticnu pricu sto se vidi iz prilozenog da ste se lecili samo klasicnom medicinom, lecenje nekog degenerativnog oboljenja vrata leci psihijatar a posle predpostavljam ide dnevna bolnica a predpostavljam da se ortoped onda bavi psihijatrijom,malo konfuzno zar ne,zar nije ocigledno da svi imate poremecaj vratne kicme tipa zarotiran atlas,spazam i skraceni vratni misici,skolioza vrata...mislim da bi trebali svi da nadjete dobrog kiropraktora i jako brzo bi izali iz tob problema jer koliko vidim vi se bavite kao i ceo svet ublazavanjem posledica a ne resavanjem uzroka problema...ukoliko ne znate nijednog dobrog kiropraktora preporucio bih vam ja jednog dobrog koji ce vam provereno od samo nekoliko trajno resiti problem.znaci ne ortoped ne psihijatar nego KIROPRAKTOR resava vas problem!