bolovi u rukama,saka
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 05, 2015 7:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
bolovi u rukama,saka
pozdrav,vec duze vrijeme imam bolove u rukama(saka)svaki zglob sake me boli,gubim osjecaj u rukama,nekad trne,temperatura i bol.molim da mi odgovorite sta vi mislite da je u pitanju,unaprijed hvala
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: bolovi u rukama,saka
Вероватно сужење канала кроз који пролазе нерви према шаци - у зглобу. Ту могу да помогну јаки стални магнети ако се носе бар 20 сати дневно.
-
- Novi član
mnogo vam hvala,bila sam kod doktora opste medicine,on je sumnjao u reumatoidni artritis,uradila sam nalaz i negativan je,poslao me je fizijatru i sad cekam termin,ruke me bole,nemogu ih jako skupiti niti ispruziti
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Слаба вајда од физикалне терапије.
-
- Novi član
pozdrav
ja se tako radujem toj fizikalnoj terapiji da ce moji bolovi nestati,,,sad sam tuzna

ja se tako radujem toj fizikalnoj terapiji da ce moji bolovi nestati,,,sad sam tuzna

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немој баш тако да туђе речи утичу на тебе. На крају крајева, ко зна, можда ти помогне.
У сваком случају набави јаке магнете.
У сваком случају набави јаке магнете.
-
- Novi član
pozdrav,gdje se mogu nabaviti ti magneti
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јеси ли била на физикалној ових месец дана?
Магнети се могу набавити на разним странама зависно од тога где живиш. Оно што сам пронашао, поставио сам на мој сајт http://* у Линкови, Здравље у групи Магнети.
Потребни су ти неодимијумски магнети, најбоље облика диска.
Магнети се могу набавити на разним странама зависно од тога где живиш. Оно што сам пронашао, поставио сам на мој сајт http://* у Линкови, Здравље у групи Магнети.
Потребни су ти неодимијумски магнети, најбоље облика диска.
Pozdrav.. Otac mi je pre oko 2 meseca imao povredu, zasekao je stopalo i tako uspeo da presece tetivu koja omogucava podizanje palca ali nije stigao do kosti.. Ubrzo nakon toga domali prst desne RUKE je poceo da bude hladan, kao da nema cirkulacije uopste ili vrlo slabo, desava se da on bude hladan a mali prst iste ruke mlak.. Da li je nekako moguce da postoji povezanost? Ili ako ne postoji nikakva povezanost, sto i meni zvuci nemoguce ali posle te povrede je to krenulo, od cega to moze biti?
-
- Novi član
mozeli mi ko reci sta je najbolje za demirilizaciju kostiju, vec duze vrijeme i nakon svih nalaza doktor fizijatar je ustanovio da imam demirilizaciju kostiju,dobila sam terapiju,,ljekove koji pomazu opravak zglobova i sprjecava njihovo propadanje.mene ruke i dalje bole,unaprijed hvala
s postovanjem
Suvada
s postovanjem
Suvada