Pre vise mesec dana imala sam prelom sake do zgloba, za 3 sedmice su mi skinuli
gibs i rekli sa banjam i da vezbam.Problem sto meni ne odgovara banjanje i
imam jos malo otoka, ali dosta se dobro vratio i imam osecaj kad banjam da mi
se otok vraca.Prsti mi stalno trnu i imam velike bolove narocito nocu i osecaj da
mi izgore sake. Koristim gel za hladjenje koji su mi propisali al nikakve koristi.
Dal'ima neko da mi nesto preporuci sta da radim jer ovo je vise neizdrzljivo.
bolovi posle loma sake
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: bolovi posle loma sake
Koju ste kost slomili? Da li ste išli na vežbe koje su vam preporučili?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hitno se javite lekaru, mozda imate vaskularnu komplikaciju preloma kosti ili Morbus Sudeck!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
@brankomd
Polomila sam lunatum, i jos dve su se bile okrenule al' su mi ih namestili, i kazu da je solidno preraslo, ali da mi je gips bio lose stavljen i da me je on malo ozledio(sta to sad znaci ne znam).
Danas sam krenula na terapije strujom.
@tamaraft
Bila kod lekara al' kaze da je sve ok,ali me i dalje boli, nije uvek jak boli ali nekad narocito po noci to su jaki bolovi,osecaj da gori i kao da je utrnulo.
Polomila sam lunatum, i jos dve su se bile okrenule al' su mi ih namestili, i kazu da je solidno preraslo, ali da mi je gips bio lose stavljen i da me je on malo ozledio(sta to sad znaci ne znam).
Danas sam krenula na terapije strujom.
@tamaraft
Bila kod lekara al' kaze da je sve ok,ali me i dalje boli, nije uvek jak boli ali nekad narocito po noci to su jaki bolovi,osecaj da gori i kao da je utrnulo.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Promenite lekara!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.