Pozdrav...
Par meseci unazad s' vremena na vreme sam osecala bol u levoj nozi, tacnije butina, list , stopalo..ali u poslednjih 10-ak dana je pocelo svaki dan da me boli.. I pocela sam da taj bol osecam i u desnom listu i prstima leve ruke, pri dnu prstiju.. Ne umem tacno opisati taj bol, kao tu bol, kao da me 'kost' boli ?! i nema pravila kada se to desava, najcesce osetim bol u stanju mirovanja, ali ume nekad da me zaboli i dok hodam, tako da moram par sekundi da ostanem u polozaju u kom me uhvatio bol, pa da nastavim, a nije grc..
inace imam 29god, na Rg pocetna spondiloza, a i cirkulacija mi je strasno losa, uvek su mi hladne ruke i noge, i dosta mi trnu u poslednje vreme..kod kardiologa sam bila, sve je ok, pitao me sto sam uopste dolazila kod njega..
Zakazala sam kod opste prakse opet, za par dana idem na pregled, ali do tad cu da 'odlepim', bas mi dize tenziju taj bol, a pogotovu sto ne znam od cega je..
E da, letos mi je oteklo levo stopalo bez razloga,toliko da uopste nisam mogla da hodam, u d.zdravlja i na vma su me pitali sta sam radila tog dana , ja par sati bila na depilaciji i rekla im, i naravno bez pregleda i bilo kakve analize su mi napisali izvestaj da je od voska, a inace se depiliram kod iste 10god..dobila sam antibiotik i proslo me za 10-ak dana..ne znam da li to moze imati veze sa svim ovim?
Pa zato molim ako ima neko nesto slicno, neki savet, nesto... Hvala puno
Bolovi u nozi i prstima leve ruke !
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 12:53 am