bolovi u nogama,ispod kolena
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
bolovi u nogama,ispod kolena
ZDRAVO, imam 38 godina,20godina rada u velikim marketima gde stalno stojim,u zadnja dva meseca imam bolove u nogama,od kolena na dole,samo koleno ne,mislila sam da su vene jer me i one bole ali sada to nisu one,boli me sa prednje strane,ne list pozadi,na dodir bas jako,legnem i podignem noge iznad visine tela ali ne pomaze,bol je podnosljiv ali ne prestaje.Imam drugaricu u apoteci,ona mi kaze da su to mozda kosti,ali misli da nije malo pre rano za bolove u kostima.Pijem no-dol vec skoro mesec dana,ne pomaze,bolovi ne prestaju tokom celog dana ,ni nocu,mogu da trpim ali boli.Nikad do sada nisam bila bolesna,nisam isla na bolovanja,osim trudnoca,nisam gojazna,nemam nikakvih peoblema,vec imam samo te probleme zbog stajanja.Do sada jesu bile vene,izrazene su mi,ali ovo je sada nesto drugo i vene se nisu promenile,i sada bas nisu izrazene,molim za pomoc,nisam isla kod lekara,za sada,hvala mnogo
Re: bolovi u nogama,ispod kolena
zaboravila sam,noge mi nisu natecene,i to je bitno
Re: bolovi u nogama,ispod kolena
Cao
Da ne duzim. Ja sam imao bolove u kolinima vec duze vreme, isao sam na terapije Sok talas kod dr Vere Uzelac (ima sajt) specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalista reumatologije mnogo mi je pomogla. Probaj mozda Vam pomogne.
Pozdrav
Da ne duzim. Ja sam imao bolove u kolinima vec duze vreme, isao sam na terapije Sok talas kod dr Vere Uzelac (ima sajt) specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalista reumatologije mnogo mi je pomogla. Probaj mozda Vam pomogne.
Pozdrav