Bolovi u kukovima
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 18, 2011 5:03 pm
Bolovi u kukovima
Evo ovako... Mene vec mesec dana bole kukovi... Medjutim, samo dok lezim... Imam 12 godina... Ali moji nece da me vode kod doktora, jer misle da nije nista opasno.. Medjutim, ja se zaista plasim... Sta ako je nesto opasno.. :/ Molim vas kazite mi sta da radim... Takodje mi se cesto vrti u glavi i uvek sam umorna.. Vec 2 meseca mi je cesto muka... I ne znam uopste sta mi je ciniti... Molim vas... Pomozite
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bolovi u kukovima
Koliko ste fizicki aktivni tokom dana?
U kom polozaju tacno se javljaju bolovi i gde tacno se javljaju?
Sto se tice mucnine, kakao se hranite i da li ste promenili nesto u navikama poslednjih par meseci?
Imate li poremecaj u ishrani? prejedanje? Gladovanje?
Imate li redovne stolice?
Sa 12 godina vrlo je verovatno da zalazite u pubertet i da su sve tegobe koje imate smao propratni delovi rasta i razvoja, menjanja hormona i sastava zeludacne kiseline. Ako se ne hranite zdravo onda i to utiche na pojavu mucnine. Vrtoglavice se javljaju u vidu ortostatickih poremecaja pri promeni polozaja tela, pri naglom ustajanju iz lezeceg polozaja ili sedeceg usled pada krvnog pritiska a opet je u pitanju sastavni deo puberteta.
U kom polozaju tacno se javljaju bolovi i gde tacno se javljaju?
Sto se tice mucnine, kakao se hranite i da li ste promenili nesto u navikama poslednjih par meseci?
Imate li poremecaj u ishrani? prejedanje? Gladovanje?
Imate li redovne stolice?
Sa 12 godina vrlo je verovatno da zalazite u pubertet i da su sve tegobe koje imate smao propratni delovi rasta i razvoja, menjanja hormona i sastava zeludacne kiseline. Ako se ne hranite zdravo onda i to utiche na pojavu mucnine. Vrtoglavice se javljaju u vidu ortostatickih poremecaja pri promeni polozaja tela, pri naglom ustajanju iz lezeceg polozaja ili sedeceg usled pada krvnog pritiska a opet je u pitanju sastavni deo puberteta.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.