Vec dva neseci imam bolove koje sekundarno se pretvaraju u grceve na levoj strani u ledja, izmedju rebara, pri sto gubim dah i imam otezano disanje. Bolovi se javljaju nakon pokreta levo ili desno ili vedenje napred.
Mozete li mi posociti u cemu je stvar???
BOlove i grceve u ledja, levo, medju rebara
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 19, 2006 11:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
RTG i KTM nalazi cisti.
Postovani Dr. Ivica,
Veliko HVALA, zbog odvojenog vremena za moj problem.
Inace, RTG i KTM nalazi su cisti. Kada premazem bolno mesto sa mastom za zagrijavanje bolovi se smanjuju a naravno i grceve. Za smirenje bolova primam "Ventor"(analgetik, antireumatik, antipiretik), a za grceve "Apaurin 2mg". Sada sve cinjenice vode ka "interkostalne nevralgije". Ukoliko i Vi mislite tako, zeleo bih da me uputite kako da to definitivno dijagnosticiram i kako da nastavim lecenje?
Unapred se zahvaljujem Vasoj pomoci.
Veliko HVALA, zbog odvojenog vremena za moj problem.
Inace, RTG i KTM nalazi su cisti. Kada premazem bolno mesto sa mastom za zagrijavanje bolovi se smanjuju a naravno i grceve. Za smirenje bolova primam "Ventor"(analgetik, antireumatik, antipiretik), a za grceve "Apaurin 2mg". Sada sve cinjenice vode ka "interkostalne nevralgije". Ukoliko i Vi mislite tako, zeleo bih da me uputite kako da to definitivno dijagnosticiram i kako da nastavim lecenje?
Unapred se zahvaljujem Vasoj pomoci.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 19, 2006 11:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Puno Hvala na mislenju
Postovani dr. Ivica
Zelim da Vam zahvalim na Vasem mislenju po mom problemu. Sada meni preostaje da to isprobam, pa za reakcije cu Vam javiti istim putem kojim smo do sada komunicirali.
Hvala jos jednom
Pozdrav iz Makedonije.
Zelim da Vam zahvalim na Vasem mislenju po mom problemu. Sada meni preostaje da to isprobam, pa za reakcije cu Vam javiti istim putem kojim smo do sada komunicirali.
Hvala jos jednom
Pozdrav iz Makedonije.