bol-zivac, nerv

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
dell boy ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2011 4:36 pm

bol-zivac, nerv

Post od dell boy ns »

Pre 2 dana pao sam niz stepenice i dobro se udario u predelu levog bubrega. Bio sam u urgentnom, snimao sve i rekose mi da nema preloma ni ostecenja bubrega.

Medjutim od sinoc i danas osecam strasan jak bol u predelu zadnjice sa te leve strane. Taj bol se javlja sa vremena na vreme pri odredjenim pokretima. Osecaj je kao da nesto sevne, kao da me nesto opece neka vatra. To je neizdrziv bol i traje 3,4 sekunde. Najcesce osetim kad hocu da legnem ili da ustanem. Mislim da ima neke veze sa nervom u tom delu tela. Kao da je upaljen.

Sta da radim sta da pijem da me to prodje??
Lekar mi je prepisao samo hemoral forte i fastum gel. To mesto kod bubrega gde sam se i udario mi je manji problem od ovog nerva ili zivca koji izaziva neopisiv bol.
Odgovori