Imam bol u zadnjem delu kolena, deo prevoja, znaci noga kada se gleda od nazad,ne znam da li su ligamenti, tetive u pitanju?
Do ovoga je doslo na fudbalu , nisam se dovoljno zagrejao, pa sam imao osecao kao da mi je nesto preskocilo u tom delu.
Mogu da ispravim nogu , ali sto vise zelim da ispravim to me vise boli.
Pa sad ne znam da li je u pitanju nesto ozbiljnije ili su mi u tom delu tetive/ligamenti mozda vise preoptereceni , jer inace svakodnevno trcim , a tog dana sam prepodne trcao 20km a posle[podne sam otisao na mali fudbal i to mi se desilo...
Zamolio bih za neki savet .
Hvala
Bol u zadnjem delu kolena
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Kakav bolji savet moze covek da Vam da, osim da se javite na pregled lekaru. Prvo izabranom lekaru, naravno, da uradi probe stabilnosti 4 ligamenta, proveri da nema hidropsa i palpatorno proveri da li se ne radi o Bakerovoj cisti, a potom i da Vas eventualno uputi na RTG snimanje - ili direktno ortopedu. Mzete sacekati par dana, mazati antireumatike (Fastum gel, Deep Relief i slicno) i/ili koristiti masti "za posle povreda' (Hepalpan, Hepatrombin), uz odmor i upotrebu steznika dok hodate - pa ako nema poboljsanja, uradite kao sto sam napisao.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.