bol u vratu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
anjinamama1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 28, 2010 9:40 am

bol u vratu

Post od anjinamama1 »

poštovana

muči me bol u vratu već više od mjesec dana. napominjem da je počela kad sam se vozila pod jakom klimom u autu, tad me pravo zakoičilo. međutim, od tada bol se ili smanjuje ili povećava, ali neprestano je tu. teže pomičem glavu, bol je više lokalizirana pod desnu stranu. lokalizirana je skroz uz lubanju i širi se prema dole.odozada.

probala sam kreme za masažu, međutim ništa. javila sam se svom doktoru opće prakse i rekao je da će proći. međutim, s tim je teško živjeti.

šta mi predlažete? koji uzrok može bitii te dugotrajne boli?

puno hvala na odgvorou.

Nataša
fizioterapeut_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 10, 2010 8:39 pm

Re: bol u vratu

Post od fizioterapeut_bg »

opste je poznato da klima izaziva spazam vratnih misica i probleme sa sinusima tako da ako problemi nisu nestali sami od sebe treba se obratiti orl-u i kiropraktoru da se rasterete vratni misici,mislim da ne treba cekati potrazite odmah dobrog kiropraktora mada bi mogao slobodno da vam preporucim jednog kod koga sam ja bio kad sam imao taj problem 0642000286 fizioterapeut-kiropraktor
Odgovori