Bol u stopalu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Stevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 9:14 pm

Bol u stopalu

Post od Stevic »

Pre skoro 2 meseca sam povredio nogu na krajnje bizaran nacin. Naime nosio sam debele carape u cipeli i cepela me je nazuljala tamo gde se savija, iznad prstiju. Problem je sto je to oteceno i boli pri oslanjanju na nogu. Nije menjalo boju ni u jednom trenutku, nije bilo promene temperature, vadio sam krv po nalogu fizijatra i nema nikakve upale. Taj fizijatar mi je rekao da trljam ledom otok iako nije upaljen i nije topliji od ostatka onoge i ako se ne popravi stanje da dodjem na fizikalnu terapiju od 20. decembra iako je to bilo prva polovina novembra kad sam otisao kod njega. Sve sto mi je rekao je da je nagnjecenje zivca i da je to normalan rekacija tkiva na zuljanje sto malo sumnjam jer to traje, kao sto sam rekao, vec skoro 2 meseca.
Odgovori