Bol u stopalu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
pobesnelo_pile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 9:44 pm

Bol u stopalu

Post od pobesnelo_pile »

Od pre neki dan osecam cudan bol u stopalu leve noge. Bol se javlja samo kad hodam, dok ga inace ne osecam. U pocetku je slab i tup, ali vec posle par koraka postaje ostar i ubrzo ne mogu da se oslonim na stopalo. Nastaje u spoljasnjem delu stopala, sa donje strane i siri se ka peti.
Napominjem da nisam imao nikakvo traumatsko iskustvo :D Niti sam trcao, niti sam iskrenuo zglob...bol se javio sam od sebe..Ima li neko ideju sta bi to moglo biti? Upaljeni nerv, istegnuti ligament, naprsla kost ili nesto jedanaesto? :D
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Bol u stopalu

Post od Veljko Jovanovic »

Moze da bude i svasta i nista (u rasponu od upaljenog nerva do necega jedanaestog :D ) tako da mislim da bi bilo najbolje da napravite snimak stopala i da se javite fizijatru ili ortopedu radi opregleda, postavljanaj dijagnoze i odluke o daljem lecenju.
Odgovori