Pola je noći, nesnosan, podmukao, tup bol me budi, panadol extra koji sam sinoć popio ne deluje dovoljno. Moram popiti Diklofenak duo i da tražim pomoć ovde.
Naime,
od septembra kada sam putovao za Grčku, pojavila mi se jedna tačka bola u desnom ramenom lopatičnom delu ledja. Nakon mesec dana odlazim lekaru koji mi kaže da će to proći. u decembru na moje insistiranje šalje me ortopedu, koji mi daje injekciju diklofenaka direktno u mišić na ledjima, to ponavljam još dva puta svake dve nedelje bez rezultata. Uz to svo vreme pijem 2 x dnevno prepisan mi Diklofenak duo. Bol se sada proširio na celu lopaticu, spušta se u mišicu, lakat, podlakticu pa i deo šake, taj deo mi je kao utrnut, doktorica me šalje Neurologu koji mi daje nekih 5 injekcija, te predlaže banju Melenci, a ako nema boljitka i snimanje MR kičme. U banji mi doktor prepisuje 20 terapija, struje, magneta, vežbi, bazen, sve mi one prijaju, ali ja i dalje imam sve simtome koji su po meni u napredovanju. Lekar mi na tu moju izjavu reče da zna on kako mi je ali da ti nervni završeci koji su ozebli će sami prestati da bole.
Ja i dalje ne mogu noć da provedem bez Diklofenaka koji eto sada pijem već punih 7 meseci.
Molim za pomoć.
Sadašnje stanje bola je desno rame sa podpazušnim i grudnim delom, preko mišice, lakta, podlaktice pa do pola šake. Bol je tup, podmukao, a po poluutrnutoj ruci kao žmarci da me podilaze.
MR mi zakazana za 02,09,2014. da li vredi da idem privatno da uradim?
Šta će mi ona razjasniti?
Pomaaaaaagajte mi Molim Vas.
Bol u ramenom delu, koji se spušta u ruku
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Bol u ramenom delu, koji se spušta u ruku
Joj, zar niko nije imao ovo loše iskustvo pa da me posavetuje šta da radim?
U banji Rusanda u Melencima mi je dijagnostikovana M53.1 cervicobrachialgio l.dex
Da li neko iz struke posećuje forum pa da mi pojasni situaciju.
U banji Rusanda u Melencima mi je dijagnostikovana M53.1 cervicobrachialgio l.dex
Da li neko iz struke posećuje forum pa da mi pojasni situaciju.
Imam sve te iste simptome i kod mene to traje vec 6 meseci, nisam jos otisla kod lekara, mada primecujem kako mrsavim tako me jace i vise muci. Moracu da odem... Kazu da se za to piju odredjeni lekovi ali rade se i neke vezbice...
Pa znate šta, sad ću vam reći, u banji ja imam dve terapije strujom, jednu magnetima, većbe u kinezi sali i bazen sa toplom vodom. Meni to prija, ali nakon sat vremena posle terapije sve je po starom da bi noću bolove morao da suzbijem Diklofenakom.