bol na promenu vremena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
fibula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 6:38 pm

bol na promenu vremena

Post od fibula »

e pa ovako..
godine 2005. polomila sam skocni zglob, odnosno naprsla mi je fibula..
od tada, a cini mi se sve jace u poslednje vreme, osecam strasne bolove koji me dekoncentrisu i ne daju mi mira.
bukvalno mogu da radim kao meteorolog! cak sam i preciznija od njih :)

da li ima pomoci, leka...? :roll:
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Re: bol na promenu vremena

Post od remi »

fibula napisao:e pa ovako..
godine 2005. polomila sam skocni zglob, odnosno naprsla mi je fibula..
od tada, a cini mi se sve jace u poslednje vreme, osecam strasne bolove koji me dekoncentrisu i ne daju mi mira.
bukvalno mogu da radim kao meteorolog! cak sam i preciznija od njih :)

da li ima pomoci, leka...? :roll:
To ja zovem METEROLOŠKA STANICA. Koliko mi je poznato i najmanje povrede (one koje i zaboravimo da su se ikada desile), vremenom postaju jako precizne meterološke stanice. Mene mogu da zaposle u Hidrometerološkom zavodu da im ja dajem prognoze, biće tačnije. Kažu lepo sunčano vreme, ni traga oblacima. Ja gledam nebo bez oblaka ali odjednom počinju bolovi i u roku od 24h, eto oluje i kiše, a nekada ne prođe ni 1h.
Lek? - Znam jedino za tablete protiv bolova. Problem je u tome što mi trebaju sve jače i jače.
fibula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 6:38 pm

Post od fibula »

da... tako je i sa mnom... smrc...

a akupunktura? nesto slicno?
Odgovori