Bol u podlaktici

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Johan8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 18, 2018 6:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u podlaktici

Post od Johan8 »

Pozdrav, pre nekih 15 Dana Sam osetio blag bol u podlaktici prilikom bilo kakvog pritiska na prste (npr. Sklek) ili stiska(bilo koja vezba na sipki), Ali posle bejzbol treninga I bacanja lopte osecam veoma jak bol sa unutrasnje strange podlaktica(bol toliko jak da nisam ni najlaganije mogao da bacim) , taj bol osecam I kada otvaram npr. vrata, neprijatnist prilikom rada za racunarom it'd.
Naravno otisao Sam kod fizijatra Ali bezuspesno terapija je prosla a bol I dalje osecam.
Sta Sam povredio tetivu, nerv?
Mislim da je ta povreda nastala posle vezbanja stoja na rukama. Da napomenem da intezivno klikcem na racunaru zbog posla ponekad I po 12h sa malim paisa a.
Johan8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 18, 2018 6:53 pm

Re: Bol u podlaktici

Post od Johan8 »

Bol se proteze na nekih 5cm od lakat I zaustavlja na istom rastojanju od zgloba
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Bol u podlaktici

Post od aaaca »

То ти је нека жешћа упала. Једини лек за који знам су магнети. Ако те занима, реци.
Odgovori