Bol u peti
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Bol u peti
Pozdrav!Moj prijatelj ima problema sa bolom u peti vec skoro 3 nedelje... 1 smo mislili da je privremeno,zbog opterecenja i posla ali bol se ni posle par nedelja ne polaci vec istrajava.On kaze da ga najvise boli ujutru,nakon ustajanja,kada je noga jos nerazgibana,tako da ja pretpostavljam da je u pitanju neka povreda kosti pete,nagnjecenje ili eventualno povreda tetive.Moj prijatelj takodje ima problema sa prekomernom telesnom tezinom,ne ekstremne ali ipak ih ima.Mozete li mi pomoci?Hvala unapred!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 10:15 pm
Re: Bol u peti
Postovani vlado
Ja sam se ovom problematikom susretao i ranije , obavio sam opsirna ispitivanja na velikom broju kandidata i ustanovio da savremenoj medicini ovde mesta nema. Moras Vlado da se prebacis na neke vidove alternativne medicine. Na ispitivanju u Becu Austriski shamani su ustanovili da listke kiselog kupusa imaju naj delotvornije dejstvo na ljudsku petu i samim tim u simbiozi sa feta sirom i sitno seckanim krastavcem daju naj povoljnije rezultate u fazi lecenja. Jesi li se nekada dragi Vlado pitao zasto zeceve ne boli peta?! To je zato sto se njihova ishrana sastoji 90% od kupusa i shargarepe.
E sada kako to koristiti.... Trebas Vlado prvo spremiti listku kiselog kupusa (staru barem godinu dana), zatim u nju staviti sitnio seckani krastavac i mrvljeni feta sir. To sve spakujes u kocku i stavis da blagotvorno deluje na peti barem 20ak min 3x dnevno naj manje 7 dana . Posle toga taj isti paket treba pojesti i onda sa njim u zeludcu trebas duvati u petu svog bolnog prijatelja. Tako ce dejstvo biti najjace.
Nadam se vlado da ce ti moj savet pomoci da pomognes svom prijatelju .... obavezno napisi kako je proslo ...
DR.SRDJAN VRAC
Ja sam se ovom problematikom susretao i ranije , obavio sam opsirna ispitivanja na velikom broju kandidata i ustanovio da savremenoj medicini ovde mesta nema. Moras Vlado da se prebacis na neke vidove alternativne medicine. Na ispitivanju u Becu Austriski shamani su ustanovili da listke kiselog kupusa imaju naj delotvornije dejstvo na ljudsku petu i samim tim u simbiozi sa feta sirom i sitno seckanim krastavcem daju naj povoljnije rezultate u fazi lecenja. Jesi li se nekada dragi Vlado pitao zasto zeceve ne boli peta?! To je zato sto se njihova ishrana sastoji 90% od kupusa i shargarepe.
E sada kako to koristiti.... Trebas Vlado prvo spremiti listku kiselog kupusa (staru barem godinu dana), zatim u nju staviti sitnio seckani krastavac i mrvljeni feta sir. To sve spakujes u kocku i stavis da blagotvorno deluje na peti barem 20ak min 3x dnevno naj manje 7 dana . Posle toga taj isti paket treba pojesti i onda sa njim u zeludcu trebas duvati u petu svog bolnog prijatelja. Tako ce dejstvo biti najjace.
Nadam se vlado da ce ti moj savet pomoci da pomognes svom prijatelju .... obavezno napisi kako je proslo ...
DR.SRDJAN VRAC
Svašta! Šta zečevi ti rekli da li ih ikada boli peta?DR.Srdjan Vrac napisao:Postovani vlado
DR.SRDJAN VRAC
Za recept: izostavio si domaće kisele papričice, kiseljene u vreme mladog meseca pre tri godine i suvu masnu slaninicu koja je provela 21dan 15h i 15min u salamuri a zatim sušena 5 dana na gustom dimu, a potom 15 dana na jakom mrazu i da ne bude mlađa od 1,5 godina a ni starija od 5 godina.
Prema moji saznanjima, bolovi u peti su često povezani sa problemima sa kičmom, a s obzirom da dotični ima najviše problema ujutru, pri ustajanju, pre će biti da je kičma problematična, eventualno kuk.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nosenje ravne obuce!
Povecanje telesne mase!
Poremecaj seme hodanja, 'trazenje' sire povrsine oslonca zbog nestabilnosti!
Ili je u pitanju calcar calcanei ili petni trn.
Potrebno je javiti se lekaru, obaviti bezbolan pregled i resiti svoj problem!
Povecanje telesne mase!
Poremecaj seme hodanja, 'trazenje' sire povrsine oslonca zbog nestabilnosti!
Ili je u pitanju calcar calcanei ili petni trn.
Potrebno je javiti se lekaru, obaviti bezbolan pregled i resiti svoj problem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.