Bol u lumbalnom delu kicme

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
marina234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 13, 2016 10:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u lumbalnom delu kicme

Post od marina234 »

Postovani, vec neko vreme (par meseci) osecam bolove u lumbalnom delu kicme, koji se manifestuju i sa prednje desne strane u predelu prepone i malo iznad. Imam utisak kao da nesto vrsi pritisak na debelo crevo, ali i na besiku, te s toga imam povremeno otezano mokrenje i stolicu. Bila sam na svim mogucim pregledima, sto se organa tice sve je u redu, rezultati krvi, kao i urina su dobri, tako da doktor pretpostavlja da je to sve od kicme.
Uradila sam RTG celog abdomena i kicme, ali niko nije hteo da mi ga procita, jer su mi ga dali na CDu, a ne u uobicajenoj formi, pa bih Vas zamolila, ako mozete da mi kazete nesto vise na osnovu slike snimka koji stavljam u prilogu. Unapred hvala!

Slika
marina234
Novi član
Novi član

Re: Bol u lumbalnom delu kicme

Post od marina234 »

Niko nema nikakvu ideju? :( Izludecu dok sacekam zakazan pregled.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

На основу снимка ништа не могу да кажем али могу да ти препоручим намештање кичме на пример код Милана Стјепановића: https://activo.ls.rs/rs/.

Ако стварно имаш проблема са кичмом онда ти препоручујем свакодневно полусатно истезање исте уз помоћ Истекија.
marina234
Novi član
Novi član

Post od marina234 »

Hvala puno na odgovoru i preporukama. Sacekacu da vidim sta ce fizijatar reci, pa ako bude trebalo, icicu na to namestanje, posto ovako definitivno vise ne moze.
Odgovori