bol u ledjima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
medoslav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 4:15 pm

bol u ledjima

Post od medoslav »

Od sredine jula imam povremene bolove u donjem delu ledja. U tom periodu sam bio izložen podizanju teških registratora, radu klima uredjaja i nervozi koja je bila povezana sa poslom. Bolovi su bili nekad jači nekada slabiji. Lekar mi je prepisao tetrazepan 1x1 uvece za opuštanje mišića i gel kojim treba da mažem bolni deo. Nakon nekog vremena bolovi su umanjeni, imam utisak skoro i nestali da bi se pre par dana ponovo javili.

Da li i nedostatak fizičkih aktivnosti može da utiče na ponovnu pojavu bolova u leđima? Šta preporučute da uradim po ovom pitanju?
zovem se bakterija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm

Re: bol u ledjima

Post od zovem se bakterija »

Treba se vise baviti sportom ili raditi vezbe. Mislim da bi to moglo pomoci. :)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: bol u ledjima

Post od vasa »

u fazi bolova treba se kretati i ne previse opterecivati a kad bolovi prestanu onda pojacati fizicke aktivnosti al nikako previseeee
Odgovori