Pozdrav.
Vec duze vremena borim se sa bolom u ledjima, ali taj bol je uvek na jednom mestu, tacnije kao da je u pitanju neka tacka u predelu izmedju lopatice i kicme sa leve strane i samo se tu bol javlja.
Bol se obicno javi pri nekom naglom trzaju leve ruke, npr pre neki dan sam sisao zivu ogradu sa makazama i pri tom radu taj se bol aktivirao.
Isao sam kod doktora da trazim uput kod fizioterapeuta, receno mi je da pijem lekove a da ne moze za tako nesto da me odma salje kod fizioterapeuta.
E sad mene evo boli vec 3 dana, ne mogu normalno da lezim od bolova, ako se oslonim na tu levu stranu odma me boli, ne mogu da udahnem duboko a u nekim polozajima boli i kad izdahnem.
Pa me zanima da li postoji nacin da se otkrije sta se to desava i da se otkloni taj problem nekako?
Do sada sam obicno isao kod privatnih fizioterapeuta, neki su mi pomogli da bol popusti sto pre ali je i dalje prisutan a neki nisu uspeli nista da urade
Bol u ledjima
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u ledjima
То је тривијална ствар за решавање. Ради се о укљештењу на неком од спојева ребара и кичме. Само треба неко правилно да те изпритиска. Ако имаш некога може да те исчепа по леђима ако знаш шта то значи.
Иначе иоле стручан физиотерапеут то зна да намести.
Прочитај Леђа и Леђа-2 на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... vlje/ledja
Иначе иоле стручан физиотерапеут то зна да намести.
Прочитај Леђа и Леђа-2 на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... vlje/ledja
Hvala na savetu.
Procitao sam ovaj tekst na tvom sajtu i to je bas taj problem koji mi se javlja.
Pokusacu da nadjem nekog boljeg masera
Procitao sam ovaj tekst na tvom sajtu i to je bas taj problem koji mi se javlja.
Pokusacu da nadjem nekog boljeg masera
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Имај у виду да је потребно намештање (притискање) а сама масажа мишића не може да помогне.