Bol kroz levu ruku i trnjenje kaziprsta

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
ras84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 5:35 pm

Bol kroz levu ruku i trnjenje kaziprsta

Post od ras84 »

Pozdrav,

Imam 27 godina i vec 15 dana imam neki cudan tupi bol u levoj ruci koji se proteze do zgloba sake,a kaziprst mi je skoro celi utrno. U odredjenom polozaju ruke,recimo kada je stavim na naslonjac od stolice pocne kompletna saka da mi trne i osetim blago mravinjanje u laktu ali sa vanjske strane,ali cim sklonim prestane. Bol se proteze od ramena do zgloba sake koji je stalan, ali ponekad kao da ziga na intervale,ponekad jaci ponekad slabiji, mada najvise osecam da me boli deo malo ispod ramena, odnosno nadlaktica. Primetio sam da kada lezim da me manje boli. Inace nisam dizao nista tesko tih dana,e jedino sto sam pre 15 dana bio pod klimom oznojen jedno pola sata,ali i to mi nije prvi puta.

Bio sam kod lekara, merio mi je pritisak sve je bilo uredu i dao mi je da pijem kompleks B vitamina, Ventor i Lekotam,ali evo nakon 10 dana meni nista nije bolje,pa bih zelio da vas pitam da li nekom ima iskustva sa ovim i da li mi moze reci sta moze biti u pitanju?
Odgovori