bol u kolenu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
vasic76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 3:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bol u kolenu

Post od vasic76 »

Rekreativno se bavim fudbalom, i prosle godine sam dobio udarac u levo koleno.Imao sam osecaj kao da mi je ispalo iz lezista.Osecao sam mali bol par dana i na kraju sam na KBC Bezaniska Kosa snimio nogu gde su mi rekli da je sa nogom sve u redu.Medjutim sad kad god igram fudbal i kad se docekam na levu nogu osetim kao pre bol i osecaj kao da je ispalo iz lezista.To mi traje otprilike nekih pola sata i posle mogu opet da igram.U zadnje vreme kad radim cucnjeve osecam a i cujem kao da mi nesto drobi u levom kolenu ali nema nikavih bolova.Dali je u pitanju meniskus ili nesto drugo?
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Bez pregleda ortopeda i uvida u rentgenski znimak stvarno nije moguce reci o cemu se radi. Spisak mogucih dijagnoza je ogroman, pa i nacini lecenja koji mogu jako da se razlikuju zavisno od toga o cemu se radi.
Odgovori