Bol u karlci nakon fizicke aktivnosti

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Daki133
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 08, 2014 10:10 pm

Bol u karlci nakon fizicke aktivnosti

Post od Daki133 »

Zdravo svima! :) Musko sam, imam 17 godina i imam problem...
Problem se pojavio od pre oko 3-4 meseca. Ja ponekad igram fudbal/basket onako iz zezanja, ne u klubu. Pre nekoliko meseci mi se javio bol u karlicnoj kosti, negde od prilike na samom vrhu, sa desne strane. Odmorio sam se par dana i proslo je. Poceo sam opet da igram fudbal i sve je bilo OK ali nakon 5-6 dana je pocelo opet da me boli, i tako nekoliko puta sam se ja odmarao, pa pocinjao opet da igram i uvek ista prica. Batalio sam sve na neke 2-3 nedelje, pa sam poceo lagano da igram po malo cisto da ne ispadnem iz forme. Dosao je pocetah skolske godine i dosli su problemi. Na casovima fizickog idemo na bazene koji su odma pored skole i oko sat vremena plivamo. Posle svakog plivanja mi se javlja bol u karlici, ja se odmorim nedelju dana, dodje nov cas fizickog, opet me posle toga boli nedelju dana pa prestane, pa cas fizickog i tako sve u krug.
Da li neko zna zbog cega se ovo moze desiti, i kako da jednom zauvek otklonim ovaj neprijatan osecaj? Plasim se nesto nije desilo sa ligamentima posto sam na guglu nasao da je to mogucnost, al nigde ne mogu naci kako da ovo zauvek izlecim! Svi govore "odmori se, popij lek i procice"
Molim za pomoc
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u karlci nakon fizicke aktivnosti

Post od aaaca »

Вероватно се укљештио десни сакроилијачни зглоб. Мени су га два пута намештали. Нађи некога ко се добро разуме у то, па да те погледа и намести.
Daki133
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 08, 2014 10:10 pm

Re: Bol u karlci nakon fizicke aktivnosti

Post od Daki133 »

Hvala :)
Odgovori