Bol izmedju leve lopatice i kicmenog stuba

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
desktop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 10, 2013 5:24 pm

Bol izmedju leve lopatice i kicmenog stuba

Post od desktop »

E ovako imam problem sa bolom u ledjima , u predelu izmedju leve lopatice i kicmenog stuba ima jedna tacka koja boli pri trcanju npr ili pri nekim pokretima a kada pomeram taj deo puceta konstantno , kao da preskace . Boli i kada stisnem rukom i bol se siri i u ruku . Zanima me sta bi to moglo biti ? Unapred hvala .
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bol izmedju leve lopatice i kicmenog stuba

Post od aa_aca »

Спој ребра са кичмом. Треба да се намести. Лако се намешта али не могу овако да ти објасним. Могао би неко лакши да те изгази по леђима или да нађеш доброг физиотерапеута да то намести. Мене од тих проблема спасава "Истеки". Можеш да га погледаш на мом сајту њњњ.аца.рс, под Савети, Здравље, Кичма.
desktop
Novi član
Novi član

Post od desktop »

Je l' moze to da prouzrokuje otezan disanje u nekim polozajima ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Итекако може да прави проблеме са дисањем. Моја мајка годинама није могла дубоко да удахне не знајући шта је проблем. Једном приликом "случајно" је наишла на лекара који се разуме у много ствари. Када јој је "изкрцкао" те спојеве кичме и ребара и када је после тога устала са кревета и дубоко удахнула, била је одушевљена. А и ја.
desktop
Novi član
Novi član

Post od desktop »

Mene bas to muci ne mogu uvek duboko da udahnem . Hvala .
Odgovori