bol grudna kost

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
miham
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2014 8:39 am

bol grudna kost

Post od miham »

Imam 29 godina,prije par mjeseci sam na vjezbama propadanja osjetio bol u grudima,tj na grudnoj kosti..od tada nijesam radio vjezbe,bol je trajao taj dan i prestao.evo mjesec dana bol se vratio kada se nakasljem,jako cimnem,kada kinem cak "pukne" u grudnoj kosti kao sto zglob puca..ne mogu ni da treniram,nista..sta moze da se desava..?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: bol grudna kost

Post od aaaca »

Да ли те боли када притиснеш руком то место? Да ли те боли на леђима, између плећки?
miham
Novi član
Novi član

Post od miham »

Jedino ako bas bas jako pristisnem,onda me boli..ali npr ako rasirim ruke u krajnji polozaj onda me zaboli,onda kad spavam dok se prevrcem zna ponekad da me zaboli..kad se cimnem jako,krenem nesto naglo da uradim..npr ne mogu sklekove da radim,tada me boli..ne boli me na ledjima nista,niti izmedju plecki..nekada kako se krecem,radim,zna tako nekako da se namjesti,pa pocne da me boli i onda mi ono "pukne" kao zglob i prestane me autoamtski..tako kad kijam..nekih puta kada kinem jednom bas me jako zaboli,pa kad kinem drugi put za redom onda mi ono "pukne" i bude mi lakse..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Личи ми као да си нешто ишчашио и када успе да се врати у нормалан положај онда престане да те боли. А због истегнутих лигамената опет лако испадне у ишчашен положај. Баш не знам шта да радиш. Можда да наваташ неког физиотерапеута или костоломца да наместе ако шта могу.
miham
Novi član
Novi član

Post od miham »

A moram poci da mi to snime da se ne zezam..
Odgovori