Bol u grudima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

Bol u grudima

Post od annamaria »

Dr molim vas za savjet Od petka uvece osjecam bolove u grudima po srdini i u ledjimatacno kicma i to gornji dio jedva micem rukama saviti glavu jedva do pola U glavi tutnjii imam osjecaj sve zateglo preko ledja cak kad sjednem osjetim bol i u donjem dijelu kicmeVratni misici i one zile bole na dodíri kicma malo malo gore kad me neko takne sva se savijem od bola
Prije godinu imala sam slicno i tad sam radila ekg snimala pluca ultrazvuk srca i sve ok isla na fizoterapiju to pomoglo Sad vas pitam da li opet treba da kontrolisem srce
Autra cu dr ali sta do sutra Bole me i ruke ma jedva mogu micati rukama kao da me neko prebio
Sad ne znam jeli bitno u petak sam isla po namjernicei sama sam donjela 2 gajbe vode od 9l i znam da me zabolila ledja kad sam dizala gajbu na kasu ,A jos kad sam dosla kuci morala sam nositi dijete od 17kg jer je zaspala u auto Posto imam bagere pred ulazom morala sam duze da je nosim uz brdo okolo znam da sam bila sva u goloj vodi od znoja i da je duvao vjetar
Molim vas dajte mi neki savjet jer se boji da nije srce da li se sta moglo iskoplikovati za godinu dana sa srcem Pritisak mjerila prije 7 dana 120-75 a krvna slika prije 4 mjeseca ok
Odgovori