Bol duz leve noge

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Garagan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 21, 2006 12:03 am

Bol duz leve noge

Post od Garagan »

Ovako, imam problem sa levom nogom koji sam zanemarivao 2 meseca ali sada su bolovi, iako uopste ne jaki, mnogo cesci i vec pocinju da me brinu. Elem, imam bolove duz leve potkolenice. Kada se rekreativno bavim sportom uglavnom me boli sredisnji deo potkolenice i to samo kada se oslanjam na tu nogu, a kada sedim i ne radim nista, imam povremena "probadanja" uglavnom blize cuklju koja se javljaju u intervalima. Mislim da me boli kost ali nisam sto posto siguran. Moze lako da bude i misic. I jos da dodam da mi se pojavilo malo udubljenje na prednjem delu potkolenice mozda nekih mesec dana pre prvih bolova. Ne mogu da posetim lekara posto trenutno nisam zdravstveno osiguran. Svaka pomoc i savet su dobrodosli.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Mislim da cete ipak morati da se obratite lekaru posto se na osnovu napisanog ne moze reci o cemu se tacno radi. Tegobe, koje navodite, mogu odgovarati problemu sa nervom (neka vrsta isijasa), ili misicima (istegnuce ili delimicni prekid) ili nekog od krvnih sudova potkolenice.

Po postojecim propisima i nezaposleni imaju pravo na zdravstveno osiguranje, ali ljudi iz nekog razloga to svoje pravo nece da koriste (ili i ne znaju da ga imaju).
Odgovori