Bol u donjem delu ledja
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Bol u donjem delu ledja
Pre otprilike godinu dana, poceo sam da osecam bol u ledjima, u donjem delu. Javlja se kada pokusam da se ispravim posle nekog vremena provedenog u sagnutom polozaju. Javlja se jos u nekim situacijama, ali trenutno ne mogu da se setim nijedne.
Moje pitanje je sta bi to moglo da bude? Inace imam 15 godina...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa malo je rano za ovakve tegobe, ali moze da bude zaista svasta. Za pocetak, koliko ste visoki, koliko imate kilograma, da li se bavite i ako da kojim sportom, da li je bol stalan ili samo pri odredjenom pokretu, kada se javi koliko traje... Sve cega se setite je dobrodoslo.
Potom bi trebalo uraditi RTG LS kicme, pa da raspravljamo dalje.
Potom bi trebalo uraditi RTG LS kicme, pa da raspravljamo dalje.
Sve najbolje.
Visok sam 185, tezak 77, sportom se bavim samo rekreativno (basket, fudbal, pre mesec dana sam krenuo u teretanu). Bol se javlja pri odredjenim pokretima, i traje nekoliko sekundi, dok se ne naviknem na taj polozaj. Ima dosta situacija u kojima se pojavljuje bol, jednu sam naveo u uvodnoj poruci. Juce sam se naglo spustio na krevet, ne znam ni ja kako, i odjednom se pojavio bol i osecaj neke zategnutosti u ledjima, koji je trajao desetak sekundi. Ne znam da li ima mnogo veze sa ovim, ali cini mi se da imam malo istureniji isturen stomak, odnosno malo vecu onu krivinu u donjem delu ledja (valjda ste shvatili). Sta je to RTG LS kicme?