Pre 6 nedelja sam udarila bas taj prst koji je poplaveo sa donje strane, i tokom 10-tak dana sam osetila samo taj bol od udarca, koji je bio podnosljiv, ali kad je taj bol prosao pocela sam da osecam predhodni bol.
Moje muke pocinju sa odlaskom kod lekara. Snimila sam stopala i snimak je pogledao fizijatar, nije video nista cudno, ja mogu da pomeram prste, stojim na prstima i peti i sve po redu. Vadila sam krv nalazi su normalni, kao i faktor
za reumu. Prepisao mi je rapten duo, koji ne deluje na mene i savetovao da idem na MR.

Zatim je ortoped pogledao snimak, rekao da na vrhu prsta vidi gde sam ga udarila, da ce to samo proci i da mi nikako ne treba MR.

Oba pregleda obavila kod privatnih lekara, jer nemam knjizicu.
Sad sam u blagoj panici, jer ne znam sta da radim. A plus od pre par dana je pocelo da mi krcka koleno desne noge kad ga pomeram u stranu i imam blagi osecaj kao da mi je nesto uvrnuto.
Celo leto sam hodala u japankama i mislila sam da sam nepravilnim hodom iskrivila prst.
Hvala svakom ko je imao strpljenja da sve ovo procita. Bilo kakav savet bi mi pomogao.