beckereva cista

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
vilim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 18, 2010 4:49 pm

beckereva cista

Post od vilim »

imao sam beckerevu cistu koja je mjerila 47*22,3*23,8 te guščeg sadržaja koja je sa vrlo uskim vratom komunicirala sa zglobnim prostorom koljenog zgloba.otišao sam na operaciju i kirurg mi je odstranio vrečicu sa tim sadržajem ,prošlo je nešto više od mjesec dana od operacije kad sam počeo trenirati opet nogomet.u početku je sve bilo dobro dok nisam išao na malo veče opterečenja ,i onda sam osjetio da se ponovo radi cista na istom mjestu.dok nema prevelikog opterečenja onda cista se gotovo i ne vidi ali dok optereti noge cista se pojavi bez nekih bolova .treba mi mišljenje dali da uopće se obazirem na tu cistu i koliko ona može ozbiljno utjecati na zdravlje ako se bavim sportom ...tj dali je moguče se baviti sa sportom sa beckerevom cistom?
Odgovori