amputacija
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
amputacija
prezivela sam ishemiju sake i amputirali mi palac i kaziprst,ponovo pocinju bolovi i nemogucnost pokretanja ostalih prstiju...prsti mi svreme na vreme pomodre saka je vrela,bolovi prisutni ja sam ocajna neznam vise sta da radim..... 

Re: amputacija
Hiperbaricna komora,fizikalne procedure,vezbe za vaskularizaciju ugrozene regije.
imala sam 33 terapije hiperbaricnu komoru,idem na fizikalnu terapiju od 22 maja i jos idem,ali mene i dalje boli saka pogotovo dlan i zglobovi....nespavam danima,hvala na savetu.terapeut napisao:Hiperbaricna komora,fizikalne procedure,vezbe za vaskularizaciju ugrozene regije.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 12:57 am
1.Због чега је настала ишемија шаке?bikica67 napisao:prezivela sam ishemiju sake i amputirali mi palac i kaziprst,ponovo pocinju bolovi i nemogucnost pokretanja ostalih prstiju...prsti mi svreme na vreme pomodre saka je vrela,bolovi prisutni ja sam ocajna neznam vise sta da radim.....
2.Јел ти лекар напоменуо о Судек-синдрому?=алгодистрифија?
Пре него почне лечење мора да се зна узрок,клиничка слика и налази прегледа.
radili su mi emobilizaciju sake na kardiovaskularnom,gde je posle operacije nastupila ishemija sake odnosno imala sam gasnu gangrenu tri puta operisali saku,cetiri meseca provela u bolnicu i sad opet pocinju moje muke.....mihajlo mihajlovic napisao:1.Због чега је настала ишемија шаке?bikica67 napisao:prezivela sam ishemiju sake i amputirali mi palac i kaziprst,ponovo pocinju bolovi i nemogucnost pokretanja ostalih prstiju...prsti mi svreme na vreme pomodre saka je vrela,bolovi prisutni ja sam ocajna neznam vise sta da radim.....
2.Јел ти лекар напоменуо о Судек-синдрому?=алгодистрифија?
Пре него почне лечење мора да се зна узрок,клиничка слика и налази прегледа.
hvala na savet...