Ahilova tetiva

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
laleb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 12:31 am

Ahilova tetiva

Post od laleb »

24 godina mi je, imam neprestalne bolove u ahilevoj tetivi, osecaj umora, puno sam za racunarom inace programer sam. Sve je pocelo posto sam se ugojio 35 kila za skoro godinu i po dana. Trenutno imam 113 kg a visina 198. Posle fudbala osetio sam bolove u predelu ahilove tetive, obratio sam se lekaru, odredio mi je terapiju elektrolizom, posle toga sve je proslo, ali posle svake minimalne aktivnosti bol je poceo da se vraca, velik umor. Posle minimalne setnje od 2 km dobijem takav umor da nemogu da stojim na nogama. Posle odmora sve je OK. Opet aktivnost opet nesnosan bol. Mislio sam da je upitanju obuca, menjao sam svakakve vrste obuce od tvrde do mekane - opet isto. Sledeci odgovor lekara opste medicine je bio RASTES :D. Da li ima mogucnosti nekih vezbi, neka preporuka, nisam strucnjak ali mislim da mi misic nije dovoljno razvijen za novu tezinu, neki savet?

Da napomenem cirkulacija mi je losa u nogama, desava se da mi noga utrne dok sedim u stolici (cesta pojava kod ljudi koji su cesto za racunarom) imam osecaj da mi je bol svaki put sve veci...

Unapred zahvalan
Odgovori