Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Dijagnoza Adeno Ca
PostPoslato: Pon Feb 04, 2013 8:07 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2012 1:14 am
Postovi: 18
Tata je do sad sa vaseg spiska pio aroniju, laneno ulje, multivitamine, c vitamin i surutku. Osim toga pio je Ekomer, caj od koprive, zeleni caj, Srebrnu vodu, grickao je one bobice mislim da je vucije grozdje ili tako nesto, jeo je koziji sir, kostice kajsije, dok mu se nisu ogadile, Korbazol, Immunarc forte, propolis, maticni mlec i biljni preparat Jove travara sa Cetinja. Nesto sam sigurno zaboravila.

Kao sto se vidi sa spiska uglavnom ima malo tableta, jer i tata i ja imamo urodjenu averziju prema njima. Do skoro je stanje bilo zadovoljavajuce i bolest je bila u regresiji, medjutim posto se stanje naglo pogorsalo, zakljucila sam da treba jos nesto preduzeti kako bi se ojacao imunitet.

Na prvoj strani je gospodja Goca dala spisak kvalitetnih preparata, medjutim uglavnom su tablete. Tata ima osetljiv zeludac koji je dodatno nadrazen raznim tabletama koje guta za srce prostatu i sad trombozu, pa vodim racuna da ono sto mu kupujem bude u prahu ili tecno, jer tablete psiholoski lose uticu na njega.

Nije da je razmazen. Prilicno je disciplinovan bolesnik, ali je jako naporno u jednom danu sve to progutati i pored toga jos sokice od cvekle, jabuke, sargarepe, pomorandze, limuna, a on uopste nema apetit i tecnost nikad u zivotu nije nesto puno pio.

Sto se hrane tice ona je u nasem slucaju bazirana na povrcu, ribi i belom mesu, poslednjih 20 godina. Bareno pa preliveno hladno cedjenim maslinovim uljem. Nista masno, nista mlecno, sir samo od soje, crni hleb, puno svezeg povrca i voca. Medjutim, od kako se razboleo, poceo je da trazi jacu hranu. Slatkise je pre bolesti jeo ponekad, vrlo retko. Sad nema uopste potrebu i to ne trazi, ali trazi jacu hranu. Bareno povrce nece. Samo ako je zapeceno u rerni sa malo mesa. Pile i riba mu se gade. Trazi crveno meso. Pre neko vece posto je jeo pasiranu hranu 2 dana, a pre toga skoro nista 10 dana, probudi se u 1 nocu mi mislimo nije mu dobro, kad on vice iz kreveta dajte mi ono suvo meso. I kako da mu ne damo. On koji nije jeo takve stvari 20 godina, sad mu organizam jednostavno trazi. Ako je za utehu suvo meso je stiglo sa sela od rodjaka koji su bili to vece u poseti, pa nije toliko nezdravo. Ali trazi virsle, kiselo mleko i sir. Ne sputavamo ga, jer imamo problem sto je jako malaksao, kolicinski jede vrlo malo i na silu. Sad nam je proritet da ga dignemo na noge, pa nek su i virsle.

Danas sam bila u biljnoj apoteci i uzela sam sitake u prahu, moringu u prahu i antiparazitski program. Sitake i moringu smo pili danas i podnosljivog je ukusa. Sutra krecemo sa antiparazitom. To su tri bocice hladnocedjenih ulja. U HR imaju crni orah u kapima dok su pelin i klincic u kapsulama. Vrlo ljubazna apotekarka je imala strpljenja i fino mi sve objasnila. Kaze da je to sto su sve tri tinkture hladno cedjene daleko zdraviji nacin i da su sve ekstrakti, pa su i kolicine manje u odnosu na hrvatsku terapiju. Nije uopste komplikovano za koriscenje. Dobije se kompletan spisak koliko cega po danima. Doza je za otprilike 18 dana koliko i traje prvi ciklus nakon cega ide ciscenje jetre sa MgSO4(magnezijum-sulfat, gorka so), sokom od crvenog grejpa i maslinovim uljem i onda se procedura ponavlja. Kaze da ne bi trebalo biti nekih tegoba i da nije bilo slucajeva sa nekim propratnim efektima, pa se nadam da ce tata dobro podneti. Svakako javljam kako napredujemo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Dijagnoza Adeno Ca
PostPoslato: Sub Feb 09, 2013 8:28 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 10:54 pm
Postovi: 32
jeca.
kako ste?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Dijagnoza Adeno Ca
PostPoslato: Ned Feb 10, 2013 11:48 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2012 1:14 am
Postovi: 18
Hvala na pitanju. Stanje je uglavnom bez vecih promena. Juce i danas nema infuzije, samo inekcija protiv otoka. Sutra nastavljamo sa infuzijom. Otok splasne, pa se pojavi i tako stalno. Snage jedva ima da se krece po kuci. Jedina promena na bolje je sto ima par dana solidan apetit. Vise jede na silu, jer se boji da ne padne u krevet. Nadamo se da cemo uspeti ishranom da ga vratimo na noge. Po pocetku uzimanja antiparazit programa je dosta spavao prva tri dana i imao blagu groznicu. Sada uspeva da ostane budan duze, cak provede 2-3 sata dnevno sedeci i gledajuci televiziju.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 105 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: