E pa ovako
Prosle godine imao sam problem sa viskom sala a bogami i kala (na mojih tadasnjih 163 imao sam 61 kg)
I onda sam krenuo na rezim- pekaru fast food na minimum doveo, izbacio slatkise i gazirano, i unosio samo 1200 kalorija dnevno iz 5 obroka. I plivanje redovno i trcanje ujutru i vezbe snage. I to je delovalo i za prolece i leto prosle godine smrsao sam 12 kila i dosao na 49 kg. Ali problem je sto sam od tada i porastao dosta pa sad imam 170 cm a samo 49 kg. Nisam neki veliki mrsavko, ali bih voleo sada da se malo popunim u misicima ( naravno nikakav bodi bilding i ostalo, samo malo da dobijem mase) ali nzm kako to da uradim. Mislim, poceo sam da jedem vise i cesce, sada unosim oko 2000 kalorija ali ne znam koliko sltkisa i ostalog smem da jedem da se ne bi opet popunio tamo gde ne treba.
Ako bi mogao neki generalni plan ishrane, ne neki striktni rezimi posto su mi rekli da to ne treba da radim jer sam jos dete. Imam 13 godina.
Zdravo gojenje
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: Zdravo gojenje
Генерално би тебе требало излупати по дупету.
Прво си држао дијету да смршаш, а сада хоћеш да се угојиш. У међувремену растеш и развијаш се. Још пар таквих егзибиција и после ћеш да се питаш шта ти је са здрављем.
Пошто већ волиш сам да експериментишеш, нађи неку добру књигу о исхрани и пази како је примењујеш на себе јер си веома млад. Неке елементе здравог живота можеш да нађеш и на мом сајту. Прошетај се по сајтовима издавача књига и по књижарама и види чега има.
Памет у главу!
Прво си држао дијету да смршаш, а сада хоћеш да се угојиш. У међувремену растеш и развијаш се. Још пар таквих егзибиција и после ћеш да се питаш шта ти је са здрављем.
Пошто већ волиш сам да експериментишеш, нађи неку добру књигу о исхрани и пази како је примењујеш на себе јер си веома млад. Неке елементе здравог живота можеш да нађеш и на мом сајту. Прошетај се по сајтовима издавача књига и по књижарама и види чега има.
Памет у главу!