Pozdrav,
Yoga
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
jacquellineno1
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 6:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Ja imam neki prirucnik (nesto prastaro), ali tu pise da ne bi trebalo raditi jogu bez prethodne konsultacije sa nekim strucnim licem (doktorom). E sad, ne znam koliko je to tacno??!!
Edelina, jel znas nesto o tome??!!
Jacquellineno1 rece da ce se raspitati, ali odgovora nema!!
Jel zna neko nesto o tome??!!
Edelina, jel znas nesto o tome??!!
Jacquellineno1 rece da ce se raspitati, ali odgovora nema!!
Jel zna neko nesto o tome??!!
-
edelina
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
o yogi
Da, uvek upozoravaju, kao i za svaku vrstu vezbanja, da prethodno treba konsultovati lekara. Ja sam vezbala jogu uz pomoc dvd-a. Primetila sam da zaista ukoliko imate probleme treba pitati lekara. Ja, npr. imam probleme sa faktorima koagulacije i posle vezbe stoj na glavi i stoj na sakama, sutradan su mi poplavele vene na licu i vratu. Tada sam presla samo na lakse vezbe, koje vise podsecaju na razgibavanje. Stoga preporucujem zaista konsultacije sa lekarom. Mislim da se to odnosi samo na slucajeve kada se radi o nekom ozbiljnijem zdravstvenom problemu. U svakom slucaju treba pratiti svoje telo. Ne treba jurnuti odmah na maksimalno vezbanje vec malo po malo.
Osim joge, preporucila bih i tajci cuan! Jednostavnije je , a efekti su slicni!
Yoga je sjajna i meni je zao sto necu moci dugo da vezbam jer sam operisana. Ona izduzuje misice i prociscava duh. Osecacete se smireno i cisto. Vase telo ce postati gipko i savitljivo. Osecacete se lako i leprsavo, ali zaista mislim da treba pitati lekara, NAROCITO ako imate ozbiljan zdravstveni problem.
Osim joge, preporucila bih i tajci cuan! Jednostavnije je , a efekti su slicni!
Yoga je sjajna i meni je zao sto necu moci dugo da vezbam jer sam operisana. Ona izduzuje misice i prociscava duh. Osecacete se smireno i cisto. Vase telo ce postati gipko i savitljivo. Osecacete se lako i leprsavo, ali zaista mislim da treba pitati lekara, NAROCITO ako imate ozbiljan zdravstveni problem.