Vocni jogurti
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Vocni jogurti
Jel ovo okay ? Zdravo i tako to ? Inace ja pojedem svaki dan po 2 one manje piksilice.. tamo pise da je kao zdravo ovo ono, hvale ga.. Sta vi mislite ?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hm voce i fermentisano mleko, pa mora da bude zdravo 
jedini je problem shto je globalna proizvodnja dovela do toga da se iz shvedske, amerike italije vocni jogurti uvoze u srbiju a tolikui put a da sw ne pokvare moze da ih obezbedi samo konzervans i ko zna shta josh!
jedino shto ne valja u njima je to shto ko zna shta turaju da bi ih duze odrzali i da bi bili boljeg ukusa!
ja ponekad ipak napravim sebi ali moj vocni jogurat, jabuku i jagode, maline i jogurat i u blender
mnjam!
moracu ujutru za doruchak tu mmmmmmmmmmmmmm

jedini je problem shto je globalna proizvodnja dovela do toga da se iz shvedske, amerike italije vocni jogurti uvoze u srbiju a tolikui put a da sw ne pokvare moze da ih obezbedi samo konzervans i ko zna shta josh!
jedino shto ne valja u njima je to shto ko zna shta turaju da bi ih duze odrzali i da bi bili boljeg ukusa!
ja ponekad ipak napravim sebi ali moj vocni jogurat, jabuku i jagode, maline i jogurat i u blender

mnjam!
moracu ujutru za doruchak tu mmmmmmmmmmmmmm
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Urose ako volis vocne jogurte, kad ih kupujes gledaj da nemaju konzervansa, previse secera i sl. Ja licno uvek kupujem onaj Ab vocni jogurt od jagode, ti jogurti su zdravi jer pored toga sto sadrze voce,imaju i onu bakteriju koja je dobra za stomak i pozitivno deluje na varenje.
Stalno ga kupujem, ne sadrzi secer kao ostali a s time ima i manje kalorija (dok neki imaju 280 kcal po flasici, ovaj ima samo 130)
P.s. I extra kombinacija je sa plazmom...mmm (toliko sam se jedno vreme navukla!)
Stalno ga kupujem, ne sadrzi secer kao ostali a s time ima i manje kalorija (dok neki imaju 280 kcal po flasici, ovaj ima samo 130)
P.s. I extra kombinacija je sa plazmom...mmm (toliko sam se jedno vreme navukla!)

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
prvo: ako nemash blender obavezno da ga kupish!
ima u home marketu kod sajma rasprodaja a videla sam i u maxiju, 1200 din su
a kad to nabavish na konju si 
shaku malina, jednu bananu, dodash ako volish i korn flexa i jogurt, najbolje onaj rozle, za manje masti a i manje je slan
pa jagodeeeeeeee mnjam a kad dodje leto onda breskve i kajsije!
vidish sad mi pade na pamet, ima kompot od breskvi hmmm do bi bilo dobro probati.....unaciti takve breskve ili kajsije iz kompota u jogurt pa u blender....mnjam
ziveo blender!
ima u home marketu kod sajma rasprodaja a videla sam i u maxiju, 1200 din su

shaku malina, jednu bananu, dodash ako volish i korn flexa i jogurt, najbolje onaj rozle, za manje masti a i manje je slan

pa jagodeeeeeeee mnjam a kad dodje leto onda breskve i kajsije!
vidish sad mi pade na pamet, ima kompot od breskvi hmmm do bi bilo dobro probati.....unaciti takve breskve ili kajsije iz kompota u jogurt pa u blender....mnjam
ziveo blender!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.