visak kilograma.. :/

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
xxxxx2301
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 5:14 pm

visak kilograma.. :/

Post od xxxxx2301 »

Pozdrav...
Da li moze neko da mi da neki savet, neku dijetu kako da se hranim ? Jedem 5x dnevno i svaki obrok mi se sastoji iz mesa, jake hrane i kaloricne hrane... Poceo sam dosta da se gojim i to me zabrinjava... Imam 17 god. visok sam 187 cm i imam 90 kg... :/ pocinje da mi se pravi stomak... :( dajte neku dijetu molim Vas... ;))
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 4:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: visak kilograma.. :/

Post od Uspeh »

xxxxx2301 napisao:Pozdrav...
Da li moze neko da mi da neki savet, neku dijetu kako da se hranim ? Jedem 5x dnevno i svaki obrok mi se sastoji iz mesa, jake hrane i kaloricne hrane... Poceo sam dosta da se gojim i to me zabrinjava... Imam 17 god. visok sam 187 cm i imam 90 kg... :/ pocinje da mi se pravi stomak... :( dajte neku dijetu molim Vas... ;))
Da li misliš da sa sedamenest godina možeš ozbiljno da shvatiš bilo kakav savet.
Treba ti dijeta u 17_est godina, pa evo jedne.
Pozdravi mamu i reci joj da prekine da ti ostavlja nocne obroke a ti izlazi iz kreveta i beži iz kuce.
Onog momenta kada pocnes da se opterecuješ dijetama bices sve deblji i deblji.
f2tality
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 10:38 pm

Post od f2tality »

Negoji se on zato sto jede po 5 puta dnevno. To je boj obroka koji ja uvek preporucujem. Njegov problem je sto jede nekvalitetno tj jede previse secera, previse prostih hidrata i masti.

Da li se druze bavis nekim sportom.
Napisi sta jedes pa da prepravimo to.
xxxxx2301
Novi član
Novi član

Post od xxxxx2301 »

Da, bavim se, treniram odbojku... pa uglavno jedem meso, sto i nije toliko strasno...

Kad sam u skoli za dorucak jedem pljeskavicu ili picu ili burek... Za rucak jedem nesto kuvano... To i nije toliko lose, ali za veceru imam obicaj da pojedem po 300-400 gr mesa i preko toga kupim jednu cokoladu i jedno pet korasana 7days :) E da, vodu ne pijem skoro uopste, samo cepam sokove ( iskljucivo coca-colu ). Slatko jedem nenormalno mnogo... :)
f2tality
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 10:38 pm

Post od f2tality »

xxxxx2301 napisao:jedem pljeskavicu ili picu ili burek... i preko toga kupim jednu cokoladu i jedno pet korasana 7days :) , vodu ne pijem skoro uopste, samo sokove ( iskljucivo coca-colu ). Slatko jedem nenormalno mnogo... :)
Neka ti je Bog u pomoci.
xxxxx2301
Novi član
Novi član

Post od xxxxx2301 »

znam da se mnoigo lose hranim... zato sam to podelio sa vama, da mi date neki savet... kako da se hranim i to... :) ? pa ako neko ima neku dijeticu da mi preporuci, bio bih mu zahvalan... ;)
kikica9301
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 9:41 pm

Post od kikica9301 »

daj pomozite i meni ..sta da radim da sto pre smrsam..
imam 18
visoka 172 63 kg
imam problem ja mislim psihicki sto lazem sebe..i da poneki put jedem krisom a to je i neka vrsta bolesti zar ne samo ne znam kako se zove..
bavim se sportom..dajte neki savet...
hvala vam unapre
nikolasavic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 3:13 pm

Post od nikolasavic »

kikica9301 napisao:daj pomozite i meni ..sta da radim da sto pre smrsam..
imam 18
visoka 172 63 kg
imam problem ja mislim psihicki sto lazem sebe..i da poneki put jedem krisom a to je i neka vrsta bolesti zar ne samo ne znam kako se zove..
bavim se sportom..dajte neki savet...
hvala vam unapre

Da smrsas? Pa kojim ces onda sportom da se bavis?
nikolasavic
Novi član
Novi član

Post od nikolasavic »

xxxxx2301 napisao:Pozdrav...
Upravu je bio decko sa postom ispod tebe... elem dijeta ne bi ti preporucio, samo sto mogu da ti preporucim je bavljenje nekom od fizickih aktivnosti (trcanje-teretana), ne nekom nego ube u isto vreme tj i trcanje i teretana.... sto vise misica manje sala, tacnije misici ti u neku meru tope salo... sto vise kontrakcije misica (dejstvo aktina i miozina)... batali facebook myspace i ostale polesne portale danasnjice nego opremu u ruke i pravac ponjana i tretana ;) pozdrav
kikica9301
Novi član
Novi član

Post od kikica9301 »

najgore je sto se bavim nekim vidom sporta..
moram da smrsam jer sam balerina..
a sami znate balerine nisu debele!!
a ja sam se naglo ugoila..(
kikica9301
Novi član
Novi član

Post od kikica9301 »

da treba da smrsam jedno 10 kila i zbog sebe!! imam vremena jos ..to mi je najveci problem koj me ometa u svemu
ne mogu da se gledam ni u ogledalo kolika sam :-?
nikolasavic
Novi član
Novi član

Post od nikolasavic »

jako zanimljivo.... to sam tim jajetom jos nisam cuo, al neka proba pa nek javi... izbaci koka-kolu i gazirana pica jedu misic, a samim tim i potrosnju kalorija u mirovanju... nego dokle si stigla sa skidanjem viska kilograma? ako ti je nesto potrebno, javi se na pm...zz
Odgovori