Pozdrav...
Da li moze neko da mi da neki savet, neku dijetu kako da se hranim ? Jedem 5x dnevno i svaki obrok mi se sastoji iz mesa, jake hrane i kaloricne hrane... Poceo sam dosta da se gojim i to me zabrinjava... Imam 17 god. visok sam 187 cm i imam 90 kg... :/ pocinje da mi se pravi stomak... dajte neku dijetu molim Vas... )
xxxxx2301 napisao:Pozdrav...
Da li moze neko da mi da neki savet, neku dijetu kako da se hranim ? Jedem 5x dnevno i svaki obrok mi se sastoji iz mesa, jake hrane i kaloricne hrane... Poceo sam dosta da se gojim i to me zabrinjava... Imam 17 god. visok sam 187 cm i imam 90 kg... :/ pocinje da mi se pravi stomak... dajte neku dijetu molim Vas... )
Da li misliš da sa sedamenest godina možeš ozbiljno da shvatiš bilo kakav savet.
Treba ti dijeta u 17_est godina, pa evo jedne.
Pozdravi mamu i reci joj da prekine da ti ostavlja nocne obroke a ti izlazi iz kreveta i beži iz kuce.
Onog momenta kada pocnes da se opterecuješ dijetama bices sve deblji i deblji.
Negoji se on zato sto jede po 5 puta dnevno. To je boj obroka koji ja uvek preporucujem. Njegov problem je sto jede nekvalitetno tj jede previse secera, previse prostih hidrata i masti.
Da li se druze bavis nekim sportom.
Napisi sta jedes pa da prepravimo to.
Da, bavim se, treniram odbojku... pa uglavno jedem meso, sto i nije toliko strasno...
Kad sam u skoli za dorucak jedem pljeskavicu ili picu ili burek... Za rucak jedem nesto kuvano... To i nije toliko lose, ali za veceru imam obicaj da pojedem po 300-400 gr mesa i preko toga kupim jednu cokoladu i jedno pet korasana 7days E da, vodu ne pijem skoro uopste, samo cepam sokove ( iskljucivo coca-colu ). Slatko jedem nenormalno mnogo...
xxxxx2301 napisao:jedem pljeskavicu ili picu ili burek... i preko toga kupim jednu cokoladu i jedno pet korasana 7days , vodu ne pijem skoro uopste, samo sokove ( iskljucivo coca-colu ). Slatko jedem nenormalno mnogo...
znam da se mnoigo lose hranim... zato sam to podelio sa vama, da mi date neki savet... kako da se hranim i to... ? pa ako neko ima neku dijeticu da mi preporuci, bio bih mu zahvalan...
daj pomozite i meni ..sta da radim da sto pre smrsam..
imam 18
visoka 172 63 kg
imam problem ja mislim psihicki sto lazem sebe..i da poneki put jedem krisom a to je i neka vrsta bolesti zar ne samo ne znam kako se zove..
bavim se sportom..dajte neki savet...
hvala vam unapre
kikica9301 napisao:daj pomozite i meni ..sta da radim da sto pre smrsam..
imam 18
visoka 172 63 kg
imam problem ja mislim psihicki sto lazem sebe..i da poneki put jedem krisom a to je i neka vrsta bolesti zar ne samo ne znam kako se zove..
bavim se sportom..dajte neki savet...
hvala vam unapre
xxxxx2301 napisao:Pozdrav...
Upravu je bio decko sa postom ispod tebe... elem dijeta ne bi ti preporucio, samo sto mogu da ti preporucim je bavljenje nekom od fizickih aktivnosti (trcanje-teretana), ne nekom nego ube u isto vreme tj i trcanje i teretana.... sto vise misica manje sala, tacnije misici ti u neku meru tope salo... sto vise kontrakcije misica (dejstvo aktina i miozina)... batali facebook myspace i ostale polesne portale danasnjice nego opremu u ruke i pravac ponjana i tretana pozdrav
da treba da smrsam jedno 10 kila i zbog sebe!! imam vremena jos ..to mi je najveci problem koj me ometa u svemu
ne mogu da se gledam ni u ogledalo kolika sam
jako zanimljivo.... to sam tim jajetom jos nisam cuo, al neka proba pa nek javi... izbaci koka-kolu i gazirana pica jedu misic, a samim tim i potrosnju kalorija u mirovanju... nego dokle si stigla sa skidanjem viska kilograma? ako ti je nesto potrebno, javi se na pm...zz