visak kilograma
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
visak kilograma
U poslednjih godinu dana sam se ugojila oko 10 kilograma i trenutno sam okupirana skidanjem istih. Korigovala sam ishranu tj. smanjila kolicinu i tri puta nedeljno idem na fitnes. Oduvek sam unosila jako dosta tecnosti u organizam, pretezno sokovi i obicna voda. Primetila sam da mi u poslednje vreme veoma prija kisela voda. Cula sam negde da je kada je u pitanju mrsavljenje kisela voda preporucljiva. Da li je to istina tj. da li je imajuci u vidu da zelim da smrsam bolje da unosim sto vise kisele vode ili je to svejedno?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 09, 2006 11:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
gazirana voda
gazirana voda ti pomaze u varanju, tako da to nije lose, ali pazi! knjaz milos voda je ne preporucljiva zato sto ima mnogo natrijuma, zato si zedna ujutru ako je uvece pijes, ona moze stvoriti celulit ako preterujes.
Idi ako nemozes vise bar dva puta nedeljno na trcanje!Ne nesto preterano 1km-2km nije bitno!Posle jela setaj nikako posle jela odmah u krevet i spavanje!I nemoj da smanjujes obrok da bi smrsala jedi 5-6 puta na dan ali u malim kolicinama tek toliko da se zasitis!I nemoj da uzimas nikakve preparate jer oni svi rade na principu popijes ga pre jela i sve sto pojedes izbacis 15-30 min posle jela!Tako da ti je to isto kao da nisi jela!Srecno