vegetarijanac
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 26, 2005 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
vegetarijanac
Imam jedno pitanje: da li mi neko može reći da li se i gde kod nas mogu kupiti kapsule lanenog ulja? Kao vegetarijanac koji vodi računa o svom zdravlju, znam da je to najbolji način da u svoj organizam unesem omega-3 masne kiseline (jer riblje ulje, logično, ne mogu da kosristim).[/i]
Ne kazes iz kog si grada.
Ako si iz BGD-a, u svakoj boljoj apoteci mozes pronaci kapsule Omega-3 koje su neuporedivo bolje od lanenog ulja (koliko znam, najjeftinije su one koje prozivodi firma SUNLIFE).
A samo laneno ulje imas - recimo - da kupis u MErkatoru, ali i u vecini prodavnica zdravije hrane (npr. na pocetku Kicevske kod Vuka imas radnju MAkrobiotic). No, to ulje je stvarno "bljak" ukusa.
Ako si iz BGD-a, u svakoj boljoj apoteci mozes pronaci kapsule Omega-3 koje su neuporedivo bolje od lanenog ulja (koliko znam, najjeftinije su one koje prozivodi firma SUNLIFE).
A samo laneno ulje imas - recimo - da kupis u MErkatoru, ali i u vecini prodavnica zdravije hrane (npr. na pocetku Kicevske kod Vuka imas radnju MAkrobiotic). No, to ulje je stvarno "bljak" ukusa.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm
mozes da kupis i laneno seme u zdravoj hrani,pa da ga izmeljes.ono je jeftinije,ako nista drugo
inace,i ja sam vegeterijanac,tj. postepeno prelazim u vegeterijance,pa me zanima ako mozes ukratko da napises sta sve konzumiras...
neki recept bi dobro dosao
pijem sojino mleko i bacila sam se na soju,salatice,posne supice,makrobiotiku,itd....i moram reci,lepse se zivi

inace,i ja sam vegeterijanac,tj. postepeno prelazim u vegeterijance,pa me zanima ako mozes ukratko da napises sta sve konzumiras...

pijem sojino mleko i bacila sam se na soju,salatice,posne supice,makrobiotiku,itd....i moram reci,lepse se zivi

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 3:35 am
- Kontakt:
flax seed oil mozes da nabavis na mnogo mesta, ali probaj i domaci proizvod u bocici, a ja ga i sam ponekad nategnem, nalazim ga u mnogim prodavnicama zdrave hrane i ostalog na merenje,
hladno ceđeno ulje od lana (bez holesterola):
Prirodno čisto nerafisnisano bogato vitaminom E i esencijalnim nezasićenim masnim kiselinama posebno tipa Omega 3.
Širok je spektar lekovitih svojstava lanenog ulja:
Zaštita od oboljenja krvnih sudova i srca, smanjenje šećera u krvi, jača imunitet itd...
Upotreba spolja: lek za opekotine
hladno ceđeno ulje od lana (bez holesterola):
Prirodno čisto nerafisnisano bogato vitaminom E i esencijalnim nezasićenim masnim kiselinama posebno tipa Omega 3.
Širok je spektar lekovitih svojstava lanenog ulja:
Zaštita od oboljenja krvnih sudova i srca, smanjenje šećera u krvi, jača imunitet itd...
Upotreba spolja: lek za opekotine
Wonder laboratorije prave izvrsne proizvode i prodaju ih po fer cenama. Najnižim mogućim! Provereno stižu poštom iz USA.