da se ugoim

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Milan95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 11, 2010 3:38 pm

da se ugoim

Post od Milan95 »

Ja sam visok 185cm a tezak 70kg , zanimame kako da se najbrze ugoim , hocu da nabacim stomak i grudi zato sto mi se vide rebra. A jacu posle to da pretvorim u misice.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Re: da se ugoim

Post od donka »

Pa ne mozes da pretvoris salo u misice. Da bi izgubio salo treba da si u kalorijskom deficitu, a da bi napravio misice moras da si u kalorijskom suficitu. Znaci mozes da nabacis salo, nabacis misice, istopis salo - sto su tri potpuno razlicita rezima ishrane i vezbanja, ili mozes da odmah nabacis misice. Prvo odluci sta hoces. U svakom slucaju za povecanje mase, bilo da se radi o salu ili misicima, treba da unosis vise kalorija nego sto trosis. Jedi maslinovo ulje, orasaste plodove, proizvode od integralnih zitarica - musli, integralni hleb i testenine, integralni pirinac, krompir, grasak, kukuruz, suvo voce, od svezeg voca grozdje, tresnje, nar, smokve i banane. Od mesa i mlecnih proivoda ipak biraj nemasno, jer su te masnoce zasicene i lose za krvne sudove. Za kuvanje koristi suncokretovo ili ulje od komine masline, a za salatu ekstra devicansko maslinovo ulje (ekstra devicansko ne sme da se zagreva).
Odgovori