Trudnoca i dijeta
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am
Trudnoca i dijeta
Izgleda da sam prosli put postavila na pogresnom forumu pitanje. (ginekologiji) Naime, u ovom slucaju ne mislim na dijetu sa kojom bih u trudnoci skinula kilograme, vec me interesuje s obzirom da godinama imam problema sa kicmom i kilazom, postoji li neka vrsta dijete, sa kojom bi moja beba dobila sve sto joj za razvoj treba, a ja ne bih morala da se ugojim vise nego sto to u trudnoci mora. Nikada nisam verovala u price da trudnica mora da jede za dvoje, i mislim da mnoge zene to iskoriscavaju ne bi li uz izgovor da su trudne, mogle da zderu u neogranicenim kolicinama sve sto im se prohte. Ne zelim da se svrstam u tu vrstu, vec zelim da rodim zdravu bebu, a sebi ustedim muke pre i posle porodjaja. Nadam se da ce mi neko od strucnjaka dati odgovor na ovo pitanje.
nemoj nista da radis na svoju ruku
ako si iz bgd otidji kod nutricioniste u institut za higijenu
-u dr.subotica-prvi pregled i dijeta 500 din, posle kontrole po 250 din, ne moze sa uputnicom, ili
-u pasterovoj, sa uputnicom.
oni ce ti prepisati rezim ishrane koji je najbolji za tvoje stanje.
nemoj niposto da ides na neku dijetu, koja je dobra za nekog- cak i ako je prepisao lekar, jer to ne mora da znaci da je dobra i za tebe, jer si ti u specificnoj situaciji i tebi treba dobra dijeta za tvoje stanje.
ako si iz bgd otidji kod nutricioniste u institut za higijenu
-u dr.subotica-prvi pregled i dijeta 500 din, posle kontrole po 250 din, ne moze sa uputnicom, ili
-u pasterovoj, sa uputnicom.
oni ce ti prepisati rezim ishrane koji je najbolji za tvoje stanje.
nemoj niposto da ides na neku dijetu, koja je dobra za nekog- cak i ako je prepisao lekar, jer to ne mora da znaci da je dobra i za tebe, jer si ti u specificnoj situaciji i tebi treba dobra dijeta za tvoje stanje.