trovanje?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Dec 08, 2008 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
trovanje?
ovo mi se sinoc desilo drugi put u periodu od godinu dana. prvo je krenulo sa osecajem.. kao blazi napad panike, tesko sam disala, a onda se srce ubrzalo i noge i ruke su pocele da mi se tresu, pored toga bilo mi je muka, zeludac mi je postao osetljiv na dodir. sama sam pokusala da se smirim nekih pola sata, uspela sam da kontrolisem tremor, mislila sam da je na psihickoj bazi, to gusenje i tremor, ali nije prestajalo, narocito mucnina. zati sam otisla u wc, stavila prst u grlo i ispovracala sve iz zeludca, noge su mi se tresle dok sam stajala i bila sam slaba. par minuta posle povracanja sve je prestalo, srce se smirilo, tremor je nestao, kao i mucnina. bila sam skroz dobro, samo malo umorna.to mi se desilo jos jednom, tada sam se takodje dvoumila da li je trovanje ili je psihicki, cula sam da tako nesto moze biti i na psihickoj bazi- mada nije bilo razloga za bilo kakvu uznemirenost,ali mislim da kod trovanja uz tremor i mucninu ide i dijareja, i da ne prestaje tako brzo. sta vi mislite? da li je u pitanju trovanje?