Treba mi malo saveta o proteinima :)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Treba mi malo saveta o proteinima :)
Hocu da krenem sa uzimanjem proteina da bih dobio vecu misicnu masu .Pa bih zeleo da znam da li moze biti posledica prilikom uzimanja proteina . Unapred hvala
).

australopitekus95
Re: Treba mi malo saveta o proteinima :)
Ako bez "posledica" smes da jedes, belanca jaja, meso, sir...... onda nema opasnosti ni od proteina u prahu....
Treba ih samo znati kad, kako, koliko i s cim ih popiti, pojesti....

Svakako da mozes uzimati proteine kao dodatak ishrani, nemoj biti ubedjen da mogu da zamene obrok ali doprinose dosta.
Posto kazes za vecu misicnu masu to znaci da treniras nesto, pa ovako proteine onda trebas da uzmes u prahu i da ih pijes posle treninga i posle nekog obroga. Mozes da ih pijes dva puta dnevno toliko ih i ja uzimam.
Ubedljivo najbolji:

Posto kazes za vecu misicnu masu to znaci da treniras nesto, pa ovako proteine onda trebas da uzmes u prahu i da ih pijes posle treninga i posle nekog obroga. Mozes da ih pijes dva puta dnevno toliko ih i ja uzimam.
Ubedljivo najbolji:

Mrzim cveklu!
Pa da treniram borilacku vestinu i redovno vezbam a koliko kosta taj protein koji si mi pokazao ? 

australopitekus95
2900 dinara 1kg ovog proteina. Merica se sastoji od 30 ili 33gr po porciji.
Mrzim cveklu!
Samo od ovog dymatize whey-a neces porasti. Ne samo od njega. Mozes ti da popijes i 8 kutija sve ce to biti dzaba ako ne sredis ishranu. Trebas da ima najmanje 5-6 proteinskih obroka. Taj whey obavezno posle treninga.