ljudi koji se bave fitness-om često radi boljeg ocrtavanja mišića
koriste tzv. topljače sala.
iskusni vežbači će reći da se takvi preparati koriste "za završnu obradu"
kada vežbama i projektovanom ishranom skinu sve što se može tako skinuti,
onda pribegnu "topljačima".
međutim, često žene/devojke u svojoj karakterističnoj žudnji za
"čarobnom pilulom koja će skinuti neželjene mlohavosti za što kraće vreme i uz što manje fizičkog napora" posežu za takvim preparatima odmah na početku bavljenja ikakvim vežbanjem.
ono što mene zanima, kakvi su to preparati, to jest imaju li neželjena dejstva (kao što od nekih drugih fitness preparata može da dođe do dlakavljenja, i oštećenja jetre i slično...)
da li njihovo preuranjeno uzimanje nosi neku opasnost, ili se na taj način
"samo" bacaju pare ?
topljač sala u treningu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne zezajte se sa tim pilulama!
Samo u laboratorijskim uslovima eksperimentima i pravljenjem sapuna ili spaljivanjem tela je moguce istopiti mast!
Mislim da bi i ministarstvo i svi lekari trebali pod hitno da preduzmu sve shto mogu da sve ljude edukuju i daju im do znanja shta su te pilule i slichi prashkovi koji se prodaju za body bilding!
Sramota i sistematsko unishtavanje naroda!
Samo u laboratorijskim uslovima eksperimentima i pravljenjem sapuna ili spaljivanjem tela je moguce istopiti mast!
Mislim da bi i ministarstvo i svi lekari trebali pod hitno da preduzmu sve shto mogu da sve ljude edukuju i daju im do znanja shta su te pilule i slichi prashkovi koji se prodaju za body bilding!
Sramota i sistematsko unishtavanje naroda!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Eto ja...
Mnogo sam lenja za sport pa sam tragala za najlaksim i najbrzim nacinom kako bih skinula visak-i kg i celulita. Nakon naoirnog pretrazivanja, shvatila sam da je najbezbedniji, najsigurniji i najzdraviji nacin (za koji ce mi celo telo i organizam biti zahvalni kad dobijem jace bore9 da se bacim na sto vise vode i zelenih cajeva, na jabuke i vezbe! Btw, obzirom da se jako zdravo hranim (samo me ponekad i dalje hvata napad za cokoladama-pa se razbijem jeduci iste,nista mi ne skodi!!!!) i popijem 2 zelena caja dnevno a pri tom se i ne krecem , vec se malo istopilo salca. Pa eto, bacite se na makrobiotiku, meso, izbacite(pogotovu svinjske) masti, klopajte voce, jedite i sirice i pijte jogurtice i sve ono sto vam organizam a NE OCI trazi!!!! I bicete ok! Ne verujte pilulama i "nozevima"(liposukcije i tako to)! Pa jos ako vam novcanik dozvoljava, hajte na masaze redovno i to je to! Ja jutro pocinjem nesicem i "kelloks"-om ili nekim od pahuljica(zobene, ovsene, jecmene...).
Veliki pozdrav i glavu gore!
Ja sve "nabacah" ovako, valjda me je neko i razumeo!
Veliki pozdrav i glavu gore!
Ja sve "nabacah" ovako, valjda me je neko i razumeo!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5