Pre nepuna dva meseca zapocela sam ishranu samo sa dozvoljenim namirnicama. Iskreno, kada sam dobila rezultate testa, nisam bila sigurna da cu moci da se uklopim u takav rezim ishrane, obzirom da je iz ishrane trebalo da izbacim vise od polovine namirnica. Nije bilo jednostavno, ali sam uspela. Rezultati posle dva meseca su sledeci – 9 kg manje, dobar san , nisam otecena ujutru posle budjenja (sto je ranije bilo uobicajeno), budim se odmorna, bolja mi je fizicka kondicija, mogu mnogo vise da pesacim ... Znaci – vredelo je. I dalje se pridrzavam ovog rezima ishrane (dozvoljeni su - junece i konjsko meso, tunjevina, oslic, ovas, proso, jecam, pirinac, krompir, brokoli, tikvice, luk, paprika, blitva, celer, krastavci, persun, visnje, maline, jagode, ribizle, narandze, mandarine, banane, limun, fruktoza, lesnici, pistaci...).
Zanima me da li je neko bio na kontrolnom testu posle tri meseca i kakvi su rezultati bili? Koliko se procentualno od nedozvoljenih namirnica vraca u ishranu? Da li posle tog testa treba uraditi jos neki i za koji period? Ja sam jos uvek gojazna i razmisljam o tome da ovako nastavim da se hranim duze od tri meseca (u uputstvu stoji – minimum tri meseca).
test intolerancije - posle dva meseca ...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99